Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim doma prohrála s Nejdkem


Branky


0

FK Toužim přivítala v rámci 9. kola krajského přeboru tým Nejdku, kterému se v letošní sezoně zatím daří výborně. V napínavém utkání to byl právě hostující tým, který vybojoval tři cenné body, díky nimž se nachází na čtvrté pozici tabulky krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přitom začalo lépe pro domácí celek, který se už v 1. minutě klání ujal vedení zásluhou Miloslava Hoťka. Z vedení se ale Toužim neradovala příliš dlouho. Za dalších sedm minut totiž srovnal na 1:1 František Jílek. Hostující tým vstřelená branka nabudila a za další tři minuty už se dostal do vedení, když svoji šanci proměnil Filip Neudert. Obě mužstva si vytvořila několik šancí a Toužim nebyla daleko od vyrovnání. Místo toho ale přišla další branka hostujícího týmu, o kterou se postaral Jakub Kurtin. Diváci, kterých dorazilo na toužimské hřiště osmdesát, viděli do konce poločasu ještě jednu branku. Tentokrát se o ni postaral, k jejich radosti, domácí Miloslav Hotěk svoji druhou trefou v zápase. A protože do konce poločasu už další gól nepadl, šlo se do šaten za stavu 2:3 z pohledu domácí Toužimi.

 

Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější a to nejen hrou na hřišti, ale zejména co se vstřelených branek týká. Po pěti minutách prvního poločasu se prosadil domácí Josef Kliment a stav zápasu byl srovnaný. Obě mužstva se pak sympaticky snažila o vstřelení rozhodující branky, což se nakonec podařilo hráčům z Nejdku, když svoji šanci využil na sto procent bývalý hráč v té době prvoligového Mostu Tomáš Pilař v 73. minutě. Nejdek poslední minuty bránil, seč mu síly stačily a to vedlo také k tomu, že se Toužim už nedokázala gólově prosadit a prohrála na domácím hřišti 3:4.



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
Zbyněk Draxal: I přes rychlý gól domácích jsme předvedli velmi dobrý výkon a to zejména v prvním poločasu a zaslouženě odvážíme tři body. Ve svých komentech podobné věci nehodnotím, ale nepřijde mi normální, aby nám domácí hráči zranili tři hráče a čtvrtý skončil v nemocnici. Naštěstí se nejedná o zlomeninu. Poděkování patří celému týmu, přesto bych rád vyzdvihl výkon Tomáše Pilaře a Jindry Pachty.



Sestavy


SK Toužim
J. Bronec [-] - D. Drabík [-] , J. Hodina [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Borek [-] , J. Bláha [-] , K. Klepal [-] (46. L. Nezval [-] ) , J. Vild [-] - J. Kliment [-] (72. T. Adamický [-] ) , M. Hotěk [-]

FK Nejdek
J. Bílek [-] - F. Neudert [-] (69. J. Valvoda [-] ) , A. Mandous [-] , T. Pilař [-] , F. Jílek [-] , J. Kurtin [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] (15. J. Falatek [-] ) , T. Jílek [-] , F. Rutrle [-] (89. Z. Kinkal [-] )

ŽK: 29. M. Hotěk , 44. J. Bláha , 87. L. Nezval , 88. D. Drabík - 53. F. Rutrle , 88. J. Pachta .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - LHOTKOVÁ Veronika, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.