T. Nejedlý 27.
K. Mrňa 72.
M. Mrňa 80. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 15:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec vyhrál první podzimní zápas


Branky


27. T. Nejedlý , 72. K. Mrňa , 80. M. Mrňa (p.)
11

Fotbalisté Studence vybojovali první podzimní výhru a navíc vyhráli nad Novými Syrovicemi s čistým kontem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Domácí po třech kolech byli na posledním místě bez zisku jediného bodu. Vše chtěli změnit. Hned v úvodní minutě měl šanci Matějek Libor, ale nevyužil ji. V 11. minutě domácí Mezlík levačkou nastřelil pouze tyč. Ve 14. minutě hosté před šestnáctkou domácích uskutečnili několik přihrávek a střela Miroslav a Sosnara  skončila na břevně. Ve 27. minutě Mrňa Michal přihrál Nejedlému, který se odhodlal k tahu na bránu a střelou po zemi překonal brankáře Nováka, - 1:0. Ve 28. minutě Nejedlý zatáhl míč po levé straně, centr na úroveň malého vápna, Mrňa Karel hlavou těsně vedle. Ve 43. minutě Miroslav Sosnar dostal míč na úrovni penalty a technickou střelou do protipohybu brankáře - Pokorný chytil. 

Domácí si výhru pohlídali

V 54. minutě Miroslav Sosnar se z levé strany pokusil  střelou po zemi překvapit brankáře, ale netrefil bránu. Následně tempo hry polevilo na obou stranách. V 69. minutě hosté zahrávali trestný kop z 25-ti metrů, míč si postavil Lang, následovala pěkná střela k tyči - Pokorný míč vyrazil na roh. V 72. minutě Mezlík si narazil míč s Matějkem, poté rozehrál Karlu Mrňovi, , který pohodlně skóroval - 2:0. V 73. minutě se Kryštof dostal k míči, přihrál Mrňovi, který se dostal až před brankáře. Střelou však přehodil nejen ležícího brankáře Nováka, ale i bránu. V 76. minutě trestný kop z 25-ti metrů zahrál Mezlík, jeho technická střela skončila na spojnici tyče a břevna. V 79. minutě po zbytečném faulu na Strnad domácí zahrávali pokutový kop. Míč si postavil Mrňa Michal a umístěnou střelou k tyči změnil skóre na 3:0. V 83. minutě Sosnar Ondřej vyslal střelu z 25-ti metrů, těsně nad. V 88. minutě Miroslav Sosnar, jehož střelu po zemi Pokorný se štěstím chytil. Přestože bylo v zápase uděleno 9 žlutých karet, rozhodčí Kalina předvedl velice dobrý výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Domácí zápas se nám povedl a můžeme slavit první výhru. Přestože bylo v zápase uděleno devět žlutých karet, rozhodčí Kalina předvedl velice dobrý výkon.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Mrňa [-] (86. M. Chalupa [-] ) , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] (79. M. Kříž [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (83. P. Matějek [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (65. R. Kryštof [-] ) , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (84. F. Komárek [-] )

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - P. Zerza [-] , M. Svoboda [-] , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] , O. Sosnar [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Marek [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

Hráči zápasu: L. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZÁČEK Josef, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Studenec zatím nezískal ještě ani bod a s prázdnou odejde i že zápasu proti Syrovicím.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích