Z. Joza 39.
2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo doma remizovalo s Lomnicí


Branky


39. Z. Joza - 82. R. Čipera
0

Hráči Nového Sedla přivítali na svém hřišti v rámci 9. kola krajského přeboru tým Lomnice. V předchozím kole dokázal Baník uspět jako první v sezoně proti Březové, jenže svůj výkon a hlavně střeleckou potenci nevyužil proti Lomnici naplno a na domácím hřišti "pouze" remizoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si obě mužstva dokázala vytvořit několik slibných příležitostí ke skórování, které však úvodním gólem neskončili. Zejména pak šance domácích volaly po gólu. Nutno však také podotknout, že nebýt defenzivní práce hráčů Lomnice, mohli mít domácí šancí ještě mnohem více. Jediným kdo se v prvním poločase prosadil, byli stejně nakonec domácí. Zbyněk Joza v 39. minutě poslal mazácky míč za záda Nováka a otevřel brankový účet utkání, který se do konce prvního poločasu už neměnil. 

 

Druhé dějství bylo podobné tomu prvnímu s tím rozdílem, že o jedinou branku druhé pětačtyřiceti minutovky se postarali hosté z Lomnice. Po hodině hry přišel na hřiště místo defenzivního Wernera ofenzivní Škarda, který oživil domácí útočnou hru. Ani to však nevedlo k tomu, aby domácí svůj tenký jednobrankový náskok navýšili. Místo toho přišel trest v 82. minutě v podobě inkasované branky z kopačky Rolanda Čipery. Ten střílel do poloodkryté branky po brejkové situaci svého mužstva. Na konci zápasu si sice ještě domácí vytvořili několik příležitostí, ale žádná nakonec nebyla tou, která by se přeměnila ve vítěznou branku. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém přálo více štěstí domácímu Novému Sedlu, které si tak připsalo na svoje konto prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Zdeněk Joza: Dva zápasy - 5 bodů. Možná bych měl být spokojen, ale nejsem. Výhra na Březové byla odměna za velký kus poctivé práce. Doma jsme ale chtěli pobavit fanoušky a konečně vyhrát. Já vím, vyhráli jsme, ale chtěli jsme tři body. Proč je nemáme? Nedokážeme pořád proměnit ani ty nejvyloženější šance. Celý týden jsme se věnovali přípravě na utkání. Hra na malém prostoru (před a v šestnáctce soupeře) a střelba z různých pozic. A pak přijde zápas, všechno funguje, vytvoříme si tlak, dostaneme se do zakončení, ale tady pohoda končí.

TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: Jeli jsme do Nového Sedla, které minulé kolo vyhrálo na Březové. Věděli jsme, že to bude těžký zápas, protože budou nabuzení a hlavně se vrátil jejich uzdravený střelec Joza. Počítali jsme s tím, že budeme hrát ze zabezpečené obrany, což se nám, dá se říct, dařilo až na jednu situaci, kdy jsme dali víc prostoru Jozovi, který nám dal góla. Čekali jsme na nějaký brejk, což se podařilo. Na konci zápasu vyšla šťastná ruka trenérovi, když vystřídal útočníka, který dostal výborný centr přímo před prázdnou kasu a vyrovnal na 1:1. Pak byl ještě nějaký závar před bránou, ale dokázali jsme to ubránit. Na penalty jsme sice prohráli, ale pro nás hodně cenný bod.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , L. Macák [-] (90. T. Pelech [-] ) , B. Rychna [-] (73. R. Sattler [-] ) , M. Werner [-] (62. F. Škarda [-] ) , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] , S. Hauf [-] (61. R. Čipera [-] ) , D. Novák [-] (90. M. Pitner [-] ) , J. Oršula [-] (82. L. Maňák [-] ) , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] (61. J. Kníř [-] ) , P. Veselý [-] (61. M. Veselý [-] ) , J. Šváb [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 41. M. Werner , 70. P. Šebl - 23. J. Kníř , 56. M. Prečan , 88. T. Novák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Peschel Filip - KUČKA Jiří, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku