Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2015 18:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb si na domácí půdě poradil s karlovarskou Lokomotivou


Branky


0

FC Cheb přivítal na svém hřišti v rámci 9. kola krajského přeboru karlovarskou Lokomotivu. Po vyrovnaném boji nakonec odešel šťastněji ze hřiště tým domácích, který vyhrál 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil aktivnějí hostující celek, který se také už v 8. minutě zápasu dostal do vedení. Krásná střela Pavla Kotrly z dvaceti metrů totiž skončila pod břevnem chebské branky a bylo to 0:1. Po vstřelené brance byla Lokomotiva lepším celkem, ale své šance nedokázala přemenit v další góly. Co se ale nedařilo Karlovarským, to vycházelo domácímu celku. Ve 22. minutě se do míče opřel Petr Sedlák a stav utkání byl srovnán. V minutě 31., se prosadili opět domácí, jmenovitě Václav Altman, který poslal Cheb do vedení. Černá pasáž pro hostující celek ale neskončila. Za další tři minuty se totiž prosadil František Eschler a Cheb odskočil na dvoubrankový rozdíl. Lokomotivě se podařilo ještě ke konci poločasu zabrat a vstřelit kontaktí branku. Na konci pohledné kombinace byl totiž Marc Green, který snížil na 3:2. Za takového stavu obě mužstva také odcházela do šaten.

 

Stejně jako první poločas, tak i ten druhý začala Lokomotiva aktivně a svého soupeře dokázala několikrát zatlačit ve velkém vápně. Tížené vyrovnávací branky se však ani po několika slibných příležitostech nedočkala. Naopak to byli domácí, kteří svoji šanci využili stoprocentně zásluhou Jana Dvořáka. Tím se Cheb dostal do vedení 4:2, které si udržel až do samotného konce utkání. Na svoje konto si tak připsal další tři body a i nadále zůstává v horní polovině tabulky s dosud získanými 18 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: V Chebu jsme vstoupili do utkání skvěle a po osmi minutách se ujali vedení. Prvních patnáct minut jsme soupeře přehrávali. Co se stalo potom, nechápu do teď. Totální black out z naší strany. Inkasovali jsme tři góly během dvaceti minut. Naštěstí se nám podařilo vstřelit náš druhý gól. , kterým jsme korigovali na 3:2. Druhý poločas jsme opět dvacet minut tlačili, pak jsme ale inkasovali a zápas se dohrával. Díky pátečnímu termínu zápasu nám chyběly dvě opory týmu a i to mělo určitý vliv na výsledku.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - P. Koloc [-] , P. Benkovský [-] , P. Dulovec [-] - P. Sedlák [-] , J. Dvořák [-] , M. Speierl [-] , J. Anděl [-] - R. Prokopec [-] (88. V. Kutlák [-] ) , V. Altman [-] - F. Eschler [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - M. Green [-] (62. Z. Dvořák [-] ) , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , S. Štípek [-] , L. Válek [-] , R. Štěpán [-] , R. Kocmánek [-] , J. Hájek [-] , D. Malcát [-] , J. Durdis [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - KUČKA Jiří, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.