Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka si bez problémů poradila s Kynšperkem


Branky


0

Karlovarská Lokomotiva přivítala na svém hřišti v rámci 10. kola krajského přeboru zatím jednoznačně nejslabší celek soutěže Kynšperk. I díky dvěma vstřeleným brankám v prvních deseti minutách nakonec Karlovarští zvítězili v utkání jednoznačně 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Karlovy Vary začaly utkání jednoznačně lépe než jejich soupeř z Kynšperka. Díky svému aktivnímu přístupu se totiž už ve 3. minutě ujaly vedení zásluhou Jakuba Diviše, který využil zaváhání obrany soupeře a poslal míč za záda Krause. V 7. minutě se domácí radovali podruhé, když se odražený míč dostal na kopačku Stanislava Štípka, který neměl problém překonat v tu chvíli bezmocného brankáře hostujícího celku. Za dalších pět minut se mohla Lokomotiva radovat potřetí, jenže míč skončil nejdříve na břevně a pak v náruči brankáře hostí. Po dvou inkasovaných brankách se pomalu, ale jistě dostávali do hry také hráči Slavoje, kteří si vytvořili několik příležitostí ke skórování. Po závaru před brankou domácího celku se povedlo snížit na rozdíl jediné branky Radku Panajotovi. Do konce prvního poločasu mohlo být klidně srovnáno, jenže to by hostující hráči nemohli nastřelit břevno a tyčku karlovarské svatyně. Pravda je, že Lokomotiva měla také několik příležitostí ke skórování, jenže do konce prvního poločasu se už prosadit nedokázala.

 

 

Dokázala se ale prosadit ve druhém dějství hry. Po úvodních pětadvaceti minutách, kdy nebylo k vidění žádné vážnější ohrožení jedné či druhé branky, přišla totiž gólová smršť v podání hráčů Lokomotivy. Nejdříve se v 71. minutě prosadil Radek Štěpán, který zvyšoval na 3:1 a po něm se prosadil Pavel Kotrla. Individuální chyby svých protivníků dokázal následně využít dvěma góly Jakub Diviš, který kromě toho, že dokonal hattrick, také rozhodl o tom, že Lokomotiva zvítězí nad Kynšperkem jednoznačně 6:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Jednoznačně je Kynšperk zatím nejhorším soupeřem, se kterým jsme se utkali. Po deseti minutách byl pohled na utkání jednoznačný. Pak se ale hra srovnala a i hosté si vypracovali nějaké šance. Jinak to bylo jednoznačné utkání v náš prospěch, čemuž odpovídá také výsledek.

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Zápas měl z našeho pohledu dva rozdílné poločasy. Nezačali jsme vůbec dobře a domácí za prvních deset minut vstřelili ze tří střel dvě branky a jednou skončil míč na břevně. Postupně jsme ale přebrali iniciativu a do konce poločasu byli aktivnější a vytvořili si několik šancí ke vstřelení branky. Snížit se nám povedlo ve 24. minutě. Mohli jsme vyrovnat, ale jednou nám v tom zabránilo břevno, podruhé tyčka. Druhý poločas začal dvacetiminutovou nudou, kdy se hrálo bez vážnějšího ohrožení jedné či druhé branky. Bohužel od 70. do 80. minuty jsme po individuálních chybách inkasovali čtyři branky a bylo vymalováno.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] (89. P. Pěkný [-] ) , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , S. Štípek [-] (78. R. Kolář [-] ) , J. Diviš [-] , R. Štěpán [-] , L. Válek [-] , J. Hájek [-] , D. Malcát [-] , J. Durdis [-] (81. R. Veselský [-] )

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - Z. Štryncl [-] (46. T. Orgoník [-] ) , M. Vágner [-] , R. Panajotov [-] (67. A. Nguyen [-] ) , M. Najman [-] , D. Packert [-] , M. Bobčík [-] (21. D. Partyngl [-] ) , Z. Beran [-] , J. Marek [-] , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-]

ŽK: 39. J. Diviš , 50. J. Hájek - 37. M. Vágner , 62. T. Orgoník .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Štěřík Filip - HÁNYŠ Martin, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 17 79:29 41
2 FK Ostrov B 17 46:24 37
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 17 55:40 34
4 TJ Karlovy Vary-Dvory 17 57:37 30
5 Baník Královské Poříčí 16 57:35 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Marek Klepáček 20
2 Marian Geňo 19
3 Filip Němec 19
4 Jan Tolar 18
5 Jaroslav Zedníček 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 64 57,1% 0
2 Karel Chovánek 63 56,8% 0
3 Venca Likeš 61 54,5% 0
4 Jiří Pužman 60 55,6% 0
5 Marian Geno 58 59,2% 0
Zobrazit celou tabulku