Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim na domácím hřišti porazila Chodov


Branky


0

Hráči Toužimi přivítali na svém hřišti v rámci 11. kola krajského přeboru tým Spartaku Chodov, tedy mužstvo, které mělo v tabulce o tři body více. Zápas o "šest" bodů nakonec vyzněl pro domácí Toužim, která zvítězila 5:3 i díky tomu, že v brance hostujícího mužstva musel nastoupit jeden z hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hosté z Chodova, kteří se už v 11. minutě ujali vedení zásluhou Tomáše Roulicha. Ze vstřelené branky se ale neradovali dlouho. Za další minutu totiž bylo vyrovnáno díky přesné střele Jana Vilda. Utkání bylo velmi vyrovnané, ale Toužim si přeci jen vytvářela více šancí a hlavně je dokázala efektivněji využívat. Ve 22. minutě se do balónu opřel Miloslav Hotěk a poslal Toužim do vedení, které za další minutu navýšil Kašpar Klepal. Aby toho ve třetí desetiminutovce nebylo málo, zamířil svoji trefu mezi tři tyče Ondřej Parth a rázem byl náskok Toužimi opět jednobrankový. Za stavu 3:2 se také odebrala obě mužstva do šaten. 

 

 

Po návratu na hřiště byla Toužim aktivnějším celkem než Chodov a více se dostávala do zakončení, díky čemuž se dostala v 56. minutě do dvoubrankového trháku díky druhému gólu Miloslava Hoťka. Příliš pohledný fotbal stovka diváků v Toužimi neviděla, ale za to viděla pět branek svého mužstva. O tu poslední domácí se postaral v 69. minutě hry Karel Čermák. Na zaslouženém vítězství domácího mužstva už nezměnil nic ani gól Michala Bečváře sedm minut před koncem zápasu. Toužim tak zvítězila nad Chodovem v poměru 5:3 a srovnala s ním krok v tabulce krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Marek Daněk: Po dlouhé době jsme doma dokázali zvítězit. Ze začátku jsme nedali spoustu šancí, pak soupeř dal z trestňáku na 0:1, my jsme otočili a nakonec jsme vedli až 5:2. Hosté z minima vytěžili maximum. My jsme se střelecky trápili, i když jsme byli lepší. Předvedená hra neměla moc krásy a jsme rádi za tři body.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Chytal nám hráč, protože jsme odjeli bez brankáře. Domácí zaslouženě vyhráli, když na rozdíl od nás využili své šance.



Sestavy


SK Toužim
J. Bronec [-] - M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , J. Hodina [-] , D. Drabík [-] (46. J. Hudec [-] ) - M. Hotěk [-] , K. Klepal [-] , J. Borek [-] , J. Bláha [-] - J. Vild [-] , J. Kliment [-] (52. L. Nezval [-] )

TJ Spartak Chodov
L. Rau [-] - O. Parth [-] (84. L. Janoušek [-] ) , M. Bečvář [-] , A. Vild [-] , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] (16. L. Vondráček [-] ) , O. Šustr [-] (73. M. Boči [-] )

ŽK: 61. J. Borek - 44. J. Kopecký , 63. J. Dušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Pavel - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.