Z. Joza 25.
B. Rychna 28.
Z. Joza 70. (p.)
F. Škarda 75.
4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice opět padly. Tentokrát v Novém Sedle


Branky


25. Z. Joza , 28. B. Rychna , 70. Z. Joza (p.) , 75. F. Škarda - 9. M. Hamouz
0

Hráči Nového Sedla přivítali na svém hřišti v rámci 11. kola krajského přeboru tým Sokolu Citice, tedy mužstvo, kterému se v letošní sezoně příliš nedaří a z dosavadního průběhu soutěže získalo pouhých šest bodů. Nové Sedlo nemělo s trápícím se týmem větší starosti a po zásluze zvítězilo 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přitom začalo lépe pro hostující tým, který byl zpočátku aktivnější a už v 9. minutě se ujal vedení zásluhou Miroslava Hamouze. Jenže co se týče brankových příspěvků, bylo to od hráčů z Citic všechno. Nové Sedlo se pomalu, ale jistě dostávalo do hry a po trefách Zbyňka Jozy a Bedřicha Rychny dokázalo utkání otočit ve svůj prospěch. Po dvou vstřelených brankách vidělo sto diváků v Novém Sedle další zajímavé šance svého mužstva, jenže už se nedočkali přesné koncovky. Obě mužsta tak odcházela do šaten za stavu 2:1.

 

Ve druhém poločase bylo Sedlo aktivnějším týmem a opět si vytvořilo několik příležitostí ke skórování. Dlouho se ale nedokázalo prosadit. Výhodu však mělo od 60. minuty, kdy obdržel druhou žlutou kartu hostující Zdeněk Sopr. Domácí si za dalších deset minut došli pro pokutový kop, který bezpečně proměnil Zbyněk Joza, který tak přinesl na kopačky svých spoluhráčů klid. A ten se projevil v minutě 75., kdy se jako poslední v zápase trefil Filip Škarda. Do konce utkání už žádná branka nepadla i zejména oběma brankářům, a tak Nové Sedlo zvítězilo nad Citicemi 4:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Citice
David Peřina: Vedli jsme 1:0, byl to výborný fotbal, hráli jsme dobře. Opět ale nebyl pan Moule a šáhli jsme k tomu, že jsme postavili Rajtšlegra. Po první střele mu to vypadlo z ruky ze standartky. Pak jsme špatně odkopli balón a bylo to otočené. Nechci si stěžovat na rozhodčí, ale došlo k situaci, kdy kluk ze Sedla urazí rozhodčího, nic se nestane a za deset minut jsme šli po druhé žluté karty ven. Hráli jsme v deseti a to je pro nás smrt.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] (85. T. Tefr [-] ) , P. Karásek [-] , L. Macák [-] (66. R. Sattler [-] ) , B. Rychna [-] , D. Petřík [-] (60. F. Škarda [-] ) , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-] (77. R. Rychna [-] )

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - L. Mika [-] , J. Bufka [-] , J. Bílek [-] - T. Burda [-] (79. D. Peřina [-] ) , R. Pinta [-] (46. F. Vilček [-] ) , D. Psota [-] , P. Širochman [-] - M. Kessl [-] , M. Hamouz [-] (46. J. Dlouhý [-] ) , Z. Sopr [-] -

ŽK: 30. E. Lakatoš - 20. Z. Sopr , 72. J. Dlouhý . ČK: 60. Z. Sopr .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučka Jiří - PACHTOVÁ Michaela, BUŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.