5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí si poradilo s karlovarskou Lokotkou


Branky


17. D. Unger , 41. M. Půta , 45. L. Kalous , 55. M. Půta (p.) , 86. L. Kalous
0

Hráči Královského Poříčí přivítali v rámci 11. kola krajského přeboru tým karlovarské Lokomotivy. Baník měl před hráči z Karlových Varů náskok pouhého jednoho bodu. Po souboji těchto dvou mančaftu ale dokázal odskočit na rozdíl bodů čtyř, když si na své konto připsal výhru v poměru 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začala aktivněji Lokomotiva, která si během úvodních minut vytvořila několik slibných brankových příležitostí. Lokotce ale buď chyběl klid v poslední fázi útoku anebo ji dokázal zastavit domácí brankář Dvořák. Karlovarští nevyužili ani jednu ze svých šancí, ale co se nepodařilo jim, dařilo se domácím. V 17. minutě utkání otevřel skóre Daniel Unger, který poslal Baník do vedení. I po vstřelené brance ale měla více ze hry Lokomotiva, jenže její pokus o vyrovnání zastavila konstrukce domácí branky. Už to vypadalo, že se do šaten půjde za stavu 1:0, jenže v závěru prvního poločasu přišly trefy Milana Půty a Lukáše Kalouse a rázem vedli domácí už o tři branky. 

 

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, alespoň co se situace na hřišti týká. Baník byl aktivnější než v prvním poločase a Lokomotivu už nepouštěl do tolika šancí. V 55. minutě navíc proměnil pokutový kop Milan Půta a domácí vedli už 4:0. Lokomotiva se stále snažila s výsledkem něco udělat, ale místo snížení přišla čtyři minuty před koncem poslední trefa zápasu, o kterou se postaral opět domácí hráč, konkrétně Lukáš Kalous. Baník tak zvítězil nad karlovarskou Lokomotivou 5:0. Lokomotiva v utkání určitě nebyla horším mančaftem, jenže doplácela na spousty neproměněných šancí. Branková konstrukce domácího celku se otřásla rovnou třikrát. Baník ale utkání zvládl zejména díky dobré obranné hře v nejtěžších chvílích zápasu. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: V prvním poločase soupeř nedával šance, my ano. Důležité bylo, že jsme dali minutu před koncem prvního poločasu branku.. Ve druhém poločase jsme byli i lepším mužstvem.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Byli jsme aktivnější, více jsme hráli s balonem, ale po našich individuálních chybách jsme pětkrát inkasovali. Zní to paradoxně, že jsme byli lepší než soupeř, ale z mého pohledu i pohledu přítomných si své tvrzení obhájím.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - T. Kričfaluši [-] , D. Javorský [-] (40. R. Boček [-] ) , M. Půta [-] , L. Friml [-] , D. Unger [-] , M. Dufek [-] (19. J. Rajchrt [-] ) , S. Nguyen [-] , J. Drobný [-] (81. O. Hollý [-] ) , J. Samek [-] , L. Kalous [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] (75. M. Green [-] ) , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , K. Major [-] , J. Diviš [-] , R. Štěpán [-] , Z. Dvořák [-] (49. S. Štípek [-] ) , J. Hájek [-] (76. R. Kolář [-] ) , D. Malcát [-] , J. Durdis [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 84. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠMAT Robert, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.