1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky zvítězily v Chodově a přezimují na prvním místě


Branky


0

Hráči Chodova přivítali v rámci 12. kola krajského přeboru na svém hřišti tým Mariánských Lázní, který by v případě výhru zůstal na prvním místě tabulky. A to se Viktorce také podařilo. Po výhře 2:1 získala tři body a udržela si jednobodový náskok na druhou Březovou a třetí Ostrov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas, ostatně stejně jako i ten druhý, vidělo sto diváků vyrovnaný fotbal. Skóre otevřel v 16. minutě hostující Jan Kovář poté, co Cinkaničova střela z trestného kopu byla tečována a doputovala až do rukou brankáře Zahrádky, kterému však balón vypadl z rukou a pro hostujícího útočníka nebylo složité dopravit míč až za brankovou čáru. Chodov si pak vytvořil několik příležitostí, kterými mohl minimálně srovnat stav zápasu, jenže kýžené branky se nedočkal. Místo toho naopak ve 38. minutě inkasoval po hlavičce Jana Šaligy. Do poločasu tak odcházela obě mužstva za stavu 0:2.

 

Do druhého poločasu nastoupil Chodov s jediným cílem, kterým bylo pokusit se o vyrování. K dosažení toho mu pomohlo vyloučení Cinkaniče v 66. minutě. Chodov ale přesily jednoho hráče v poli dokázal využít pouze jednou a to v 79. minutě, když si Josef Kopecký zpracoval neposedný balón a přízemní střelou z hranice šestnáctky k levé tyči snížil na 1:2. Domácí se sice drali za vyrovnáním, ale v tom je zbrzdilo vyloučení právě autora jediné branky Chodova za hanlivé výrazy na adresu sudího. Chodov se vyrovnání nedočkal a v napínavém utkání tak podlehl Viktorce 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: První poločas jsme dostali po dvou chybách gólmana dva góly. Ve druhém poločase jsme se dokázali vyhecovat a nebyli jsme daleko od vyrovnání.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Byly to náročné body. Výkon byl podobný jako minulý týden. Chtěli jsme tři body, abychom udrželi první místo a to se podařilo. Mrzí nás zranění Jakubíka, protože to bude zřejmě na delší dobu. Přezimujeme na prvním místě a bude se lépe trénovat.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - D. Frána [-] , T. Roulich [-] (25. J. Macák ml. [-] ) , J. Dušek [-] , J. Kopecký [-] - M. Bečvář [-] , M. Boči [-] (72. M. Kruliš [-] ) , O. Klubal [-] (83. A. Tóth [-] ) , O. Šteg [-] - O. Parth [-] , A. Vild [-] -

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Jakubík [-] (7. J. Maule [-] ) , A. Novák [-] , V. Kotous [-] , J. Šaliga [-] - M. Drahorád [-] , T. Kabelák [-] , D. Cinkanič [-] - P. Holub [-] , J. Bílek [-] - J. Kovář [-]

ŽK: 20. J. Dušek , 56. D. Frána , 59. O. Klubal , 71. M. Bečvář , 80. O. Parth - 41. J. Maule , 43. D. Cinkanič , 68. A. Novák , 72. J. Kovář , 90. M. Drahorád . ČK: 84. J. Kopecký - 66. D. Cinkanič .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - ŠUMA Jakub, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.