Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda si v posledním zápase podzimu poradila s Lokomotivou


Branky


0

Hráči karlovarské Lokomotivy přivítali v rámci 12. kola krajského přeboru tým Hvězdy Cheb. Z vítězství se nakonec po dramatickém zápasu radovali hráči z menšího okresního města, tedy hráči chebské Hvězdy a to v poměru 2:3 z pohledu domácí Lokotky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měla mírně navrch domácí Lokomotiva, která si vytvořila tři doslova vyložené šance, kdy hráči Karlových Varů pelášili sami na brankáře Máchu. Jenže ten byl pozorný a se střelami domácího mužstva si dokázal ve všech případech poradit. Několik příležitostí si vytvořili i hosté z Chebu, jenže ani oni se nedokázali gólově prosadit. Obě mužstva tak odcházela do šaten za bezbrankové remízy. 

 

Na začátku druhého poločasu vidělo obecenstvo tutovou příležitost domácích, jenže ani ta gólem neskončila. Skóre se měnilo totiž po této akci na druhé straně, jelikož z protiútoku byl neomylný Miroslav Dobeš, který dával na 0:1. Netrvalo dlouho a Chebští se radovali podruhé. V 57. minutě se totiž prosadil Tomáš Hajmacher, který poslal Hvězdu do dvoubrankového náskoku. Aby toho nebylo málo, za dalších šest minut přišel další gól, ale tentokrát už domácích hráčů. David Malcát totiž dostal přesný centr na hlavu, kterou poslal míč za záda Máchy a snížil na 1:2. Lokomotiva se následně snažila o vyrovnání, jenže pozorná obrana Chebu ji v tom dokázala bez problémů zabránit. Klid na kopačky hostujícího týmu pak vnesl v 86. minutě podruhé v zápase Tomáš Hajmacher, který zvýšil na 1:3. Na bodovém rozdělení už nezměnila nic ani branka Jakuba Diviše, který v poslední minutě zápasu překonal hlavou hostujícího brankáře. Lokomotiva tak prohrála na domácí půdě s Hvězdou 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Do utkání jsme vstoupili jak jsme chtěli, tedy ze zajištěné obrany a spoléhali jsme se na rychlé protiútoky, díky nímž jsme šli také v prvním poločase třikrát sami na bránu, bohužel bez úspěchu. Do druhého poločasu jsme chtěli hrát aktivněji a přebrat iniciativu a pokusit se dát góly. Bohužel po naší stoprocentní šanci jsme z protiútoku inkasovali. Následně jsme inkasovali druhý gól na 0:2, po kterém jsme snížili na 1:2. V tu chvíli jsme přebrali iniciativu a útočili do plných. Bohužel jsme z brejku inkasovali a pak až v poslední minutě zápasu se nám podařilo snížit na konečných 2:3.




Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , S. Štípek [-] , P. Kotrla [-] , K. Major [-] , J. Diviš [-] , R. Štěpán [-] , L. Válek [-] (82. P. Jelínek [-] ) , R. Kolář [-] , D. Malcát [-] , R. Kocmánek [-] (77. J. Durdis [-] )

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Klepáček [-] , J. Netrval [-] , R. Liguš [-] (88. M. Nečekal [-] ) - A. Fidler [-] , R. Žídek [-] (73. R. Čížek [-] ) , M. Dobeš [-] , L. Hajmacher [-] - T. Balák [-] , V. Hampl [-] - M. Hlivjak [-]

ŽK: 40. J. Diviš - 36. J. Klepáček , 70. L. Hajmacher , 73. R. Žídek , 80. T. Balák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Talpáš Petr - ŠTĚRBA Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.