Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si poradila s Královským Poříčím a přezimuje druhá


0

Hráči Olympie Březové přivítali na svém hřišti v rámci 12. kola krajského přeboru tým Královského Poříčí. Březová dala v zápase jasně najevo, že je nejlépe střílejícím mužstvem v dosavadním průběhu sezony a Baník porazila 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupila jednoznačně lépe domácí Březová. Ta se totiž už ve 2. minutě hry ujala vedení díky střele Jiřího Šellonga. Za dalších šest minut už byl náskok domácího celku dvoubrankový, když se prosadil Pavel Živný. Ten byl při chuti a za další tři minuty zvyšoval skóre mezi Březovou a Královským Poříčím na 3:0. Úvodních jedenáct minut se hostům vůbec nevydařilo. A nevydařil se jim celkově první poločas. Ve 22. minutě totiž skóroval Pavel Neumann a tři minuty před koncem ještě Tomáš Bereczký. Březová odehrála fantastický první poločas, kdy ji vyšlo na co sáhla a zvítězila v něm 5:0.

 

Do druhého poločasu nastoupila Březová s tím, že si udělá ještě větší střelecké hody, které se ale nakonec nekonaly. Baník začal poctivě bránit a svého hostitele nepouštět do žádných šancí. Nutno podotknout, že hráči Olympie se už zřejmě viděli na "závěrečné". Baník jejich nemohoucnosti ve druhém dějství hry dokázal využít dvakrát. Nejdříve se v 56. minutě prosadil Tomáš Kričfaluši. Za dvacet minut vstřelil branku Jaroslav Rajchrt a bylo to 5:2. Takové skóre už vydrželo až do samého závěru zápasu. Březová díky výhře nad Královským Poříčím přezimuje na výborném druhém místě se ztrátou jediného bodu na vedoucí mariánskolázeňskou Viktorku. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Vstup do utkání se nám vydařil. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali rychlou kombinací a hrou po zemi, což jsme zhodnotili pěti vstřelenými brankami během prvního poločasu. Druhý poločas se nám tolik nevydařil. De facto jsme si nevytvořili pořádnou šanci ke vstřelení další branky a soupeř díky naší nemohoucnosti potrestal dvěma góly.

Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: První poločas byl tragický. Soupeř měl tři standartky a my jsme dostali tři góly. Druhý poločas se z naší stránky zlepšil a i jsme ho vyhráli, ale v prvním jsme vyhořeli.



Sestavy


FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - J. Elijáš [-] , M. Burkyt [-] , T. Veselovský [-] - T. Bereczký [-] - M. Fojtík [-] - J. Šellong [-] (46. J. Šaloun [-] ) , M. Čuchraň [-] (79. M. Tišl [-] ) , D. Peterka [-] (46. P. Peterka [-] ) , P. Živný [-] , P. Neumann [-] (46. M. Slabyhoudek [-] )

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - T. Kričfaluši [-] , M. Půta [-] (49. J. Miksa [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , R. Jelínek [-] (46. D. Javorský [-] ) , J. Rajchrt [-] , M. Dufek [-] , S. Nguyen [-] (83. O. Hollý [-] ) , L. Kalous [-] (83. L. Friml [-] ) , J. Samek [-] , D. Unger [-]

ŽK: 29. J. Šellong - 22. M. Tuschinovschi , 33. M. Půta .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - LHOTKOVÁ Veronika, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.