Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšperk v posledním zápase podzimu konečně vyhrál


Branky


0

Hráči Lomnice přivítali v rámci 12. kola krajského přeboru na svém hřišti tým Kynšperku, tedy mužstvo, kterému se v letošní sezoně vůbec nedaří. V posledním zápase podzimní části však bylo vše úplně jinak a Kynšperk vybojoval všechny tři body a přeci jen si alespoň trochu zpříjemnil dlouhou zimní přestávku, která všechna mužstva čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, kteří se v 16. minutě ujali vedení zásluhou Pavla Veselého. Za pár minut mohlo být vyrovnáno, jenže Hanzlík trefil z dálky pouze břevno. Domácí byli aktivnější a měli několik slibných příležitostí, jenže proměnit je nedokázali. To se však podařilo hostujícímu celku. Dvě minuty před koncem poločasu po přihrávce Najmana mířil přesně Milan Korček a bylo vyrovnáno. A do konce poločasu padla ještě jedna branka a znovu se o ni postarali hosté. Daniel Packert přesnou střelou z hranice velkého vápna rozvlnil síť domácí branky podruhé. 

 

Začátek poločasu patřil, stejně jako konec prvního, hráčům z Kynšperka. Ti zásluhou Anha Tuana Nguyena odskočili na rozdíl dvou branek. Domácí jako by nevěřili svým očím, že s Kynšperkem prohrávají. Postupem času si ale vytvářeli více a více šancí a hráče Kynšperka dokázali několikrát potrápit. Měli nespočet příležitostí ke vstřelení branky, ale využili jen jednu. V 75. minutě se prosadil Daniel Novák. Po vstřelené brance Lomnice ještě více přidala a několikrát byla opravdu blízko k vyrovnání. Kýžené branky se ale domácí nedočkali. Místo toho tři minuty před koncem přišla čtvrtá trefa hostí, o kterou se postaral opět Anh Tuan Nguyen a bylo hotovo. Lomnice prohrála na domácím hřišti s posledním týmem tabulky Kynšperkem 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: Měli jsme asi šest nebo sedm úplně gólových totálních šancí, které jsme nedali. Kdyby byla brána o tři metry širší, tak bychom to neproměnili. Nedařilo se nám. Málo jsme běhali, nemakali jsme. Kynšperk dal první dva góly po takových našich nedůrazech. Byl to hrozný zápas. Soupeř měl štěstí, čtyřikrát vystřelil na bránu, dal čtyři góly.




Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - P. Malinkovič [-] (83. L. Maňák [-] ) , S. Hauf [-] , D. Novák [-] , P. Veselý [-] , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] , J. Kníř [-] (40. J. Oršula [-] ) , J. Šváb [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - T. Orgoník [-] , Z. Štryncl [-] (32. A. Nguyen [-] ) , M. Korček [-] (90. D. Partyngl [-] ) , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , M. Najman [-] , Z. Beran [-] , J. Marek [-] , F. Hanzlíček [-] , K. Sommer [-] (80. J. Lukáč [-] )

ŽK: 77. P. Malinkovič - 84. D. Packert .
Místo: tráva. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Jati David - SAPOUŠEK Jáchym, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.