Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda Cheb sestoupila z divize a hned dostala osmibrankový příděl od Březové


0

Hvězda Cheb coby nováček soutěže, který v minulém ročníku sestoupil z vyšší soutěže, přivítal v rámci úvodního utkání Krajského přeboru Karlovarského kraje Olympii Březovou. A zápas to nebyl pro domácí vůbec vydařený. Už po poločase prohrávali 0:3, navíc celkově v utkání prohráli poměrem 1:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl celkem vyrovnaný a to až do 23. minuty. To se totiž za zády Máchy v brance Hvězdy poprvé a rozhodně ne naposledy rozvlnila branková síť. O první branku utkání se postaral Tomáš Bereczký. Za necelých deset minut to už bylo o dvě branky, když se přesně trefil Václav Škoda. Ze strany Olympie to v prvním poločase ještě nebylo vše. V poslední minutě prvního dějství se totiž ještě jednou prosadil Tomáš Bereczký a zvyšoval tak na 0:3. 

 

Chebští hráči měli problémy jak v defenzivě, tak i v ofenzivě. Výjimkou tomu byla 66. minuta, kdy se k míči dostal Miroslav Dobeš, který tak korigoval na průběžných 1:3 z pohledu domácích a vykřesal tak pro svůj tým jiskřičku naděje. Tu však rychle zahasil Martin Fojtík. Ten se totiž prosadil hned za dvě minuty po inkasované brance a navíc za dalších pět minut přidal svoji druhou branku v zápase. Do konce utkání se Březová prosadila ještě třikrát. V 77. a 83. minutě zamířil přesně Jiří Šellong. Po druhé žluté kartě se navíc o minutu později musel poroučit ze hřiště domácí Neumann a Olympie se prosadila v 87. minutě poosmé a to zásluhou Michal Čuchraň. Chebu, jakožto bývalému účastníkovi divize, zápas nevyšel ani trochu a bude mít ještě hodně práce s tím, aby se týmům v krajském přeboru, vyrovnal, což potvrdil také trenér Radek Čížek.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb
Radek Čížek: Není co hodnotit. Výsledek stojí za vše. Vstoupili jsme do sezony tak, jak jsme vstoupili. Mužstvo se buduje a potřebuje doplnit, aby bylo konkurenceschopné. První zápas nám ukázal, co ještě musíme zlepšit. Byl to zbabělý výkon a s fotbalem to nemělo nic společného.

FK Olympie Březová
P. Peterka: Do utkání jsme šli s respektem, protože loni hrál soupeř divizi. Na výkonu soupeře ale bylo vidět, že většina hráčů, která nastoupila minulou sezonu, ho opustila a je oslabený. Cheb bude muset hodně zapracovat na obrané i útočné fázi, což není o měsíci nebo od dvou, ale je to dlouhodobější fáze. Díky tomu jsme to utkání zvládli a dali jsme osm branek. V utkání jsme měli navrch a mohli dát i více branek.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Neumann [-] , T. Balák [-] , R. Liguš [-] , V. Hampl [-] , J. Klepáček [-] (60. R. Čížek [-] ) - J. Netrval [-] , M. Dobeš [-] , A. Fidler [-] - M. Hlivjak [-] , R. Žídek [-]

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - R. Domin [-] (46. M. Čuchraň [-] ) , T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] (61. J. Šaloun [-] ) , V. Škoda [-] (46. M. Fojtík [-] ) , J. Šellong [-] , P. Neumann [-] (61. M. Slabyhoudek [-] ) , J. Elijáš [-] , M. Burkyt [-] (46. P. Peterka [-] ) , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-]

ŽK: 25. J. Klepáček , 34. J. Neumann - 65. L. Kocourek . ČK: 84. J. Neumann .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pešek Pavel - ŠTĚŘÍK Filip, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.