Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva zřejmě neměla dostatek paliva. Mariánky nad ní zvítězili 7:0


Branky


0

Mariánské Lázně přivítali v úvodním kole Krajského přeboru Karlovarského kraje karlovarskou Lokomotivu a hned od začátku utkání bylo zřejmé, že to hráči z krajského města nebudou mít vůbec jednoduché. Nakonec si nechali vstřelit sedm branek a prohráli na půdě nováčka soutěže vysoko 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mariánské Lázně hráli v minulém ročníku divizi a do krajského přeboru vstoupili s tím, že se chtějí co nejrychleji, nejlépe hned v další sezoně, opět objevit ve vyšší soutěži. A nutno říci, že první utkání jim vyšlo na výbornou. Už ve druhé minutě se zásluhou Jana Bílka ujali vedení, které navíc v minutě osmácté zvýšil Jan Kovář. Mariánské Lázně vedli 2:0 a stále to ještě nebylo vše, co v prvním poločase předvedli. Svoji aktivní hrou si totiž vytvářeli další šance a po půl hodině hry přišla branka číslo tři a to z kopačky Aleše Nováka. Když navíc v poslední minutě prvního dějství mířil přesně podruhé v zápase Jan Bílek, bylo o vítězi utkání jasno.

 

Do druhé poločasu nastoupili Mariánské Lázně aktivně podobně jako v poločase prvním. Měli jasnou územní převahu a navíc si vytvářeli mnoho brankových příležitostí. Když se v 51. minutě trefil Jan Šaliga, tak už to bylo 5:0. Pak přišli ještě dvě trefy Michala Drahoráda a bylo hotovo. Mariánské Lázně své první utkání v krajském přeboru ovládli jednoznačně 7:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hisl: Bylo to pro mě první utkání, ale v přípravě kluci pracovali dobře a věřili jsme, že uděláme dobrý výsledek. Začali jsme dobře a víceméně jsme měli po celou dobu zápasu převahu. V prvním poločase nám pomohli rychlé branky. Ve druhém poločase jsme měli převahu ještě větší i přesto, že jsme dali méně branek. Zápas byl v naší režii a celkově s ním panuje spokojenost.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Šaliga [-] , M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] - J. Kovář [-] , V. Kafka [-] , M. Drahorád [-] , J. Maule [-] (78. F. Helembai [-] ) - J. Bílek [-] (77. F. Oláh [-] ) , P. Holub [-] (86. J. Dubský [-] ) -

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - R. Veselský [-] , D. Malcát [-] , R. Kolář [-] , Z. Dvořák [-] - J. Diviš [-] , P. Kotrla [-] (67. J. Žampach [-] ) , P. Jelínek [-] (78. S. Štípek [-] ) , R. Kocmánek [-] (46. J. Hájek [-] ) , J. Kolář [-] (55. J. Durdis [-] ) - R. Riedl [-]

ŽK: 2. J. Kolář , 24. J. Diviš , 53. Z. Dvořák .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - PESCHEL Filip, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.