Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Lhenicích padlo devět branek


Branky


0

Výsledek připomíná spíše hokejový zápas, i přesto Lhenice berou tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za prvního poločasu prohrávali

V neděli 11.10 se na domácí půde Lhenic odehrálo 8. kolo soutěže. Domácí odehráli zápas plný chyb a nepřesností a po první půlce prohrávali 1:2. První gól trefil do domácí branky Václav Zimmermann. Lhenice se snažily vyrovnat, ale stále se jim to nedařilo. Po více než 3 chybách se ale dokázal trefit domácí hráč Richard Sura. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat, padl však znovu do domácí branky a to vstřelený Josefem Voldrichem. Do konce prvního poločasu se nikdo do žádné branky netrefil, a tak se do kabin odcházelo za prohrávajícího stavu domácích, a to za stavu 1:2.

Nakonec však Lhenice dokázaly zvítězit

 Do druhého poločasu ale vešli domácí celkem nabuzení a plní aktivity. Za 25 minut vsítili domácí tři góly na 4:2, otočili vývoj zápasu a zdálo se, že si již v poklidu dojdou pro výhru. V 55. minutě se do soupeřovy brány trefil Pavel Prenner a hned po něm domácí hráč Richard Sura, který mimochodem skŕoval již podruhé. Hosté se ani nevzpamatovali ze dvou gĺů a probíhající prohry a dostaly další gól. O ten se postaral výborný hráč Jiří Růžička. Hosté se však nechtěli vzdát tak snad, a proto začali zrychleně bojovat. Hned po pár minutách tak domácím dokázal vstřelit pokutovým kopem gól hostící hráč Václav Zimmermann. Domácí dostali tak gól z penalty, aby poté vstřeleným vlastním gólem bylo najednou srovnáno na 4:4 a vidina zisku tří bodů se vzdálila. Vítězství na jejich stranu přeci jen v samém závěru strhl pátým gólem Petr Lukšovský.



Sestavy


SK Lhenice B
- P. Trnka [-] , J. Růžička [-] , J. Mrkvička [-] , M. Mahák [-] , K. Lukeš [-] , P. Lukšovský [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-] , J. Krotký [-] , J. Exner [-] , P. Prenner st. [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - P. Holzknecht [-] , M. Vondráček [-] , L. Lebeda [-] , M. Ferko [-] , Š. Kurej [-] , V. Zimmermann [-] , M. Baraté [-] , J. Voldřich [-] , P. Lampa [-] , V. Švarc [-]

ŽK: 80. J. Exner - 72. L. Švarc .
Hráči zápasu: R. Sura , J. Růžička - V. Zimmermann .
Místo: Ktiš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZLOCH František - KOPF Lukáš (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.