4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Jihočeský | Strakonice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Libějovic pokračuje


Branky


22. J. Dušek , 53. T. Bakula , 55. J. Dušek , 74. M. Bakula
0

Libějovice mají skvělý start do sezóny což potvrdily i v tomto kole. Na domácí půdě si poradily s Předslavicema a porazili je 4:0. Zápas byl do poločasu vyrovnaný a pak už jen v režiji Libějovického týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libějovice opět zvítězily tentokrát doma s Předslavicemi

Tři zápasy, tři výhry, devět bodů! Aktuální forma Sokola Libějovice těší domácí fanoušky. Takto povedený vstup do sezóny tu dlouho nebyl!
Do Libějovic tentokráte zavítali fotbalisté z Předslavic. Kdyby věděli, co je čeká, možná by ani nejezdili. Na hřišti je totiž přivítala jedenáctka ve složení Iral – Hucek, Kalianko, Koutský, Max – Kopecký, Tesař, Lácha, Soukup – M. Bakula, J. Dušek. A že hostům nic nedarovala, lze vytušit z výsledku 4:0.
Úvod utkání patřil domácím, kteří kontrolovali hru a svému sokovi balón příliš nepůjčovali. Že zápas nabídne množství brankových příležitostí, naznačila akce z úvodu střetnutí. Kopecký našel přízemním centrem na malém vápně M. Bakulu, jehož ale míč neposlechl a přeletěl bránu. O několik minut později již bylo veseleji. Byl to Tesař, kdo vysunul Kopeckého do dobré pozice na levé straně hřiště. Ten se kličkou podél brankové čáry zbavil svého strážce a poté prokázal přehled o postavení svých spoluhráčů, když vybídl ke snadnému skórování J. Duška.
Jako by tato branka vyprovokovala hosty k větší aktivitě. Rázem převzali iniciativu a začali být i sakra nebezpeční. Poprvé zahrozili velice povedenou ranou z dobrých dvaceti metrů. Iral však vytáhl ze svého repertoáru neskutečný zákrok a konečky prstů fantasticky vytěsnil míč ze šibenice! Libějovickým toto varování nestačilo a svého soupeře pouštěli do dalších a dalších příležitostí. Mnohé z nich se řadili do kategorie gólových. Sokol má však v bráně Irala! Ten svými zákroky několikrát podržel své spoluhráče a díky němu Libějovice dokázaly přečkat tuto klíčovou pasáž zápasu bez úhony. 
Kdo čekal, že tlak Předslavic bude pokračovat i v druhé půli, byl na omylu. Po pár minutách hry našel Kopecký svou slabší (ovšem i tak velmi silnou) pravou nohou vystřídavšího T. Bakulu a ten se z výhodné pozice nemýlil. Ke třetí brance vybídl Tesař pohlednou kolmicí J. Duška, který si v zakončení počínal chladnokrevně a bez milosti přehodil bezmocného gólmana. V akci, jež vyústila ve čtvrtou branku a tedy i definitivní pojistku byl namočený opět J. Tesař, který napomáhal s forčekingem. Získaný míč uklidil střelou ke vzdálenější tyči druhý z bratrské dvojice Bakulů Marek.
Zbytek zápasu už byl nervózní, mnoho fotbalové krásy nenabídl a spíše se čekalo, až sudí utkání ukončí. Libějovice tak získaly další důležité body a nyní se mohou připravovat na příští utkání, jež je zavede do Drahonic. Tento soupeř naplno prověří, jak na tom Sokol se svou silou opravdu je.

Text: Libějovice



Sestavy


Sokol Libějovice
J. Iral [-] - M. Kalianko [-] , A. Max [-] , F. Hucek [-] (73. P. Dušek [-] ) - T. Soukup [-] (46. T. Bakula [-] ) , J. Tesař [-] , J. Lácha [-] , P. Koutský [-] - M. Kopecký [-] , M. Bakula [-] , J. Dušek [-]

FC Předslavice
J. Veselka [-] - P. Zimmermann [-] (76. J. Tausch [-] ) , P. Jehlík [-] , F. Lagron [-] - F. Šťoural [-] (71. M. Háva [-] ) , R. Žemlička [-] , D. Víttek [-] - L. Řezník [-] (51. M. Šejna [-] ) , M. Jehlík [-] , J. Mareš [-] - J. Jakoubek [-]

ŽK: 18. L. Řezník .
Místo: Libějovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAROUŠEK Václav - VELIČKA Emil (N), KAMENSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.