Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

7.0

Sedlec po nucené pauze veze z Frymburka bod


Branky


32. S. Budík (p.) , 60. S. Budík - 25. J. Koch , 36. L. Koňarík
27

Po dvoutýdenní vynucené pauze zajížděl Sedlec na zápas do Frymburku. Sedleckým chyběl brankář Fanda Hanzal, za kterého se mezi tyče postavil Martin Kučera a zápas odchytal obstojně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Sedlec

Úvod zápasu patřil hostím, tedy alespoň co se týče držení míče, jinak si nevytvořili žádnou větší šanci. První náznak šance byl po čtvrt hodině hry, kdy Sedlec zahrozil z rohového kopu, ale gólman míč lapil do rukavic. V pětadvacáté minutě už se Sedlec, ale z rohového kopu prosadil, když Jiří Koch parádní hlavičkou vymetl šibenici – 0:1. Po vstřelené brance Sedlec kontroloval hru, ale krátce po půl hodině hry malou domů vystihl domácí útočník, kterého ve vápně nedovoleně zastavil brankář Kučera a Frymburk kopal penaltu. Míč si na penaltový puntík postavil Stanislav Budík a utěšenou ranou k tyči srovnal na 1:1. Obdržená branka Sedlec nakopla a Frymburk zatlačil na jeho polovinu, z čehož těžil Sedlec ve 36. minutě, kdy krásnou ranou vymetl Lukáš Koňarík šibenici – 1:2. Ve zbylých minutách první půle se již nic podstatného neudálo a až na vyšší počet žlutých karet.

Stanislav Budík vyrovnal

Druhý poločas přinesl, ale úplně jiný obrázek. S přibývajícími minutami začala být na hostech znát čtrnáctidenní pauza, a navíc si nedokázali přesně přihrát. Domácí tým však nic světoborného diváků také nepřinesl. Frymburští se dočkali vyrovnání přesně po hodině hry, když využili nepozornosti obrany po srážce Zíky s domácím hráčem a po centru na zadní tyč pohodlně zásluhou Stanislava Budíka vyrovnali na 2:2. Zbývající půl hodina zápasu nabídla pouze nepřesně nakopávané balóny z obou stran a také ojedinělou šanci hostí. V 85. minutě obdržel Radek Hudec průnikovou přihrávku, následně naservíroval míč skrz malé vápno před prázdnou bránu Lukáši Bašarovi, který však po krkolomné situaci s protihráčem míč do prázdné branky nedostal. Utkání tak skončilo remízou.

Za týden hraje Sedlec doma s větřním. Frymburk jede do Zlaté Koruny.

zdroj: http://sksedlec.klubweb.cz/



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): První poločas se nám herně ani výsledkově nepovedl. Sedlec byl lepší, nám se vůbec nedařilo hrát to, co jsme chtěli. Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil, vyrovnali jsme, ale obě strany měly nějaké brejkové situace a závary, že remíza nakonec spravedlivá.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas nevalné úrovně, ani domácí, ani my jsme toho moc nepředvedli. Šancí bylo k vidění opravdu minimum. My jsme měli celkem dost rohových kopů, z jednoho se nám podařilo vstřelit branku. Ale celkově hra ani z jedné strany za moc nestála. Zápas tak skončil spravedlivou remízou, ve Frymburku se nikdy nehraje lehko, takže i ten bod bereme. Musím pochválit Martina Kučeru, který se postavil do branky, vzpomněl na svá mládežnická léta, kdy chytával a rozhodně v zápase nebylo znát, že nám chytá hráč z pole.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - O. Malák [-] (29. T. Kaňa [-] ) , J. Ribár [-] , F. Malina [-] - R. Mertl [-] (81. A. Točík [-] ) , M. Račák [-] , F. Fatura [-] (46. L. Matúš [-] ) - S. Budík [-] - J. Šisler [-] , M. Flöring [-] , D. Antl [-]

SK Sedlec
M. Kučera [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] (76. L. Bašar [-] ) , M. Samohejl [-] (61. Z. Rýpar [-] ) , J. Koch [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] (90. T. Folvarský [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , P. Borovka [-] , R. Hudec [-]

ŽK: 34. F. Fatura , 55. J. Šisler - 11. J. Špán , 20. J. Zíka , 31. M. Kučera .
Hráči zápasu: S. Budík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: MUZIKA Filip - MRÁZ Marek, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2020 11:59
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Sedlec se vrací do zápasového procesu, budou chtít navázat na první kolo, z Frymburku si odvezou bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích