0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body si Skály a Mrotice rozdělily


Branky


0

V 5. kole OP Písek se potkaly týmy, které dosud neukořistily ani bod, výsledek musel určit penaltový rozstřel...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opetrný začátek

Zápas začal v přátelském duchu. Hned ve druhé minutě měli hosté z Mirotic velkou šanci na první změnu skóre. Z této šance padl gól, ale naštěstí pro domácí celek se skóre neměnilo, jelikož byl hráč hostujícího týmu v postavení mimo hru. Poté mohli diváci vidět nepřesný fotbal z obou stran, a z toho důvodu žádnou velkou šanci na jedné či druhé straně. To se změnilo ve 25. minutě, kdy se po chybě obrany hostujících, domácí útočník Pechouš ocitl sám před gólmanem. Gólman hostujících ovšem včasným vyběhnutím zmenšil útočníkovi domácích střelecký úhel a jeho šanci zlikvidoval. Po 5 minutách středopolař domácích krásnou kolmicí našel opět Pechouše, který ale znovu neproměnil. Za další dvě minuty udělala chybu obrana domácích a na vápně se ocitl útočník hostů, který vyslal střelu k levé tyči. Naštěstí, pro tým domácích, branku přestřelil. Ve 40. minutě měli hostující sérii rohových kopů, ze které nakonec branka také nepadla. Hned minutu poté útočník domácích, po centru z pravé strany zakončil ze vzdálenosti 10 metrů pouze do brankáře. V duchu menších šancí se zápas dohrál do konce prvního poločasu.

Gól se nedostavil

Ve druhém poločase opět začali lépe hostující. Prvních 15 minut druhého poločasu se mužstvo domácích nedostalo za polovinu. Naštěstí pro domácí, hosté nedokázali vymyslet žádnou situaci, která by hrozila gólem. Poté se domácí osmělili a začali také útočit. Jako první se osmělil Pechouš, který střelou zpoza pokutového území prověřil gólmana domácích. I tato střela ale nebyla gólová. Dalších deset minut se hrálo uprostřed hřiště bez větších šancí ani na jedné straně. Hostující tým hrozil, jako celý zápas, střelami zpoza pokutového území. To se změnilo po 25 minutách druhého poločasu, kdy se hostující útočník dostal přes obranu domácích a zakončil, jen díky výtečnému zákroku domácího brankáře tato šance neskončila brankou. Poté hráči domácích udeřili rychlým brejkem. Pechouš zatáhl balón po pravé straně a před pokutovým územím míč posunul na Babáka. Tomu se podařilo obejít gólmana, ovšem při zakončení do odkryté branky netrefil míč správně, a proto se obránci hostů podařilo míč skluzem odrazit, ještě než překročil brankovou čáru. Touto šancí se domácí dostali do tempa. Po pár menších šancích byl jeden z hráčů domácích zfaulován u pravé postranní čáry zhruba 35 metrů od branky hostí. Přímý kop našel osamoceného útočníka Čiberu zhruba 3 metry od pokutového kopu směrem k brance. Smůlou pro domácí bylo, že útočník míč nezasáhl dobře, protože jinak by tato šance skončila gólem. Po pár dalších šancích na obou stranách přišla asi ta největší z celého zápasu, kdy Vorel perfektním balonem vyslal jak Babáka, tak Pechouše osamocené na branku hostí. Balon si přebral Babák, a jelikož míč skákal, pokusil se přehodit brankáře hostí, což se mu i povedlo, ovšem použil moc síly a míč skončil nad brankou. Hned dvě minuty poté Pechouš dostal přihrávku do velkého vápna a střelou z 15 metrů se mu nepodařilo překonat gólmana hostí. Toto byla poslední šance tohoto zápasu. Jelikož byl výsledek 0:0, následovaly pokutové kopy.

Více štestí měli hosté

Jako první šli na řadu hráči domácích. Hornát si postavil míč, ovšem střela k tyči neměla dostatečnou razanci, a proto se ji podařilo brankáři hostujících vyrazit. Poté byli na řadě hosté. Hráč hostů se snažil zakončit do horní části branky, ale přestřelil. Po první sérii byl tedy stav 0:0. Jako druhý za domácí šel kapitán Bravenec. Ten zakončoval také k tyči, ale byl až moc přesný, protože se míč od tyče odrazil zpět do hřiště. Střelec hostujících poté střelou k tyči poprvé rozvlnil brankovou síť. Po druhé sérii byl stav 0:1. Poté již střídavě všichni další střelci proměnili, a proto si výhru a bod navíc odnášejí hosté z Mirotic. Za domácí penaltu proměnili Voroběv, Vorel a Brandýs. 



Ohlasy k zápasu


SK Skály
Pavel Němeček - Skály: Je škoda, že všechny body nezůstaly doma, ale i tak pěkný výkon

FK Mirotice
Jan Matula - Mirotice: Co dodat, měli jsme víc štěstí...



Sestavy


SK Skály
J. Řeřicha [-] - J. Šálek [-] , F. Vorobljev [-] , L. Dunovský [-] (58. J. Vorel [-] ) , P. Příhoda [-] , V. Novák [-] - M. Babák [-] , P. Hornát [-] , P. Bravenec [-] - J. Čibera [-] (70. F. Brandýs [-] ) , Z. Pechouš [-] -

FK Mirotice
Z. Hurtala [-] - M. Krejčí [-] , Š. Sedlák [-] , J. Kačírek [-] , R. Hřebejk [-] - M. Hřebejk [-] , V. Růžička [-] , E. Döbert [-] (64. J. Čišecký [-] ) , P. Vrkoč [-] , O. Čišecký [-] - V. Olšbaur [-] -

ŽK: 35. J. Šálek .
Hráči zápasu: M. Babák - O. Čišecký .
Místo: Skály. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Třešťík Petr - BUDÍN Lubomír (N), KLÁRNER Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.