Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly si poradily s Popelínem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nepovedeném utkání se Staňkovem, přivítali domácí borci mužstvo Popelína a bylo jasné, že budou chtít vyhrát. Hned od začátku měli územní převahu, velké šance ale přišly až po půlhodině hry. Nejprve šel ze strany na brankáře Kreim, ale nastřelil pouze jeho nohy. Pak poslal Fryš přihrávku do rychla na Kroupu, který střílel těsně vedle. Za chvíli znovu rychlá akce po ose Poborský, Šafránek, Kroupa a posledně jmenovaný se už tentokrát nemýlil a ranou z úhlu otevřel skore utkání. Tři minuty po poločase měli po chybě domácích velkou šanci hosté. Za další tři minuty měl Kreim dvě velké šance po sobě, když ta první z nich byla jak se říká tutová. Poté se ještě pěknou střelou těsně nad břevno připomněl Poborský. V 72. min. dostal na hranici šestnáctky míč Pacholík a svoji jedinou šanci proměnil. Domácí borce to ale nesrazilo a hned za dvě minuty opět vedli, kdy nepovedený centr Hladílka krásně zaplul do vinglu hostujícího mužstva. Na 3:1 zvyšoval hlavou Petr Fryš po rohu Poborského. Další změnu skore měl na starosti Kroupa dosti kuriozním způsobem. Obránce nepovedeným odkopem trefil jeho záda a vyběhnuvší golman už míč nestačil chytit. Poslední branku zápasu zaznamenal Poborský po nejhezčí akci zápasu. Jeho nakrátko rozrehraný rohový kop zachytil Mazanec, patičkou přisunul zpět na Poborského, který střelou na vzdálenější tyč nedal Popelínskému golmanovi šanci. Za předvedený výkon si domácí tým takto vysoké vítězství určitě zaslouží.



 

 



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] (85. L. Voldřich [-] ) , M. Čuta [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Mazanec [-] , M. Hladílek [-] (87. M. Neumann [-] ) - D. Kroupa [-] (83. J. Doktor [-] ) , P. Fryš [-] (89. T. Nohava [-] )

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - R. Gajdoš [-] , T. Mach [-] , L. Ešner [-] , J. Snížek [-] (65. J. Koronczi [-] ) - D. Kučera [-] , J. Dolák [-] (85. V. Sztarsich [-] ) , J. Ištok [-] , F. Mencl [-] - P. Pacholík [-] , V. Princ [-]

ŽK: 44. T. Mach , 70. R. Gajdoš , 75. P. Pacholík .
Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Švec Bohumil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.