Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov doma smírně se Suchdolem


Branky


0

Strmilov chtěl odčinit prohru z minulého kola, ale před domácí publikem jen remizoval s rezervou Suchdolu, kdy po 10 minutách prohrával už 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky suchdolského F. Rácika

Začátek utkání domácí absolutně prospali. Inkasovali hned v 2. minutě zápasu, kdy se hostující středopolař Rácik Filip napřáhl z hranice velkého vápna a jeho střela skončila v šibenici domácí branky. Suchdolští po vstřelené brance pokračovali v tlaku. V 10. minutě prošel hostující hráč Rácik Filip  skoro až do malého vápna a střelou na zadní tyč nedal strmilovskému brankáři šanci. Za stavu 0:2 se "konečně" strmilovští probrali a rázem byl vidět kombinační fotbal z obou stran. Domácí, ale s celou řadou nepřesných přihrávek posílali hostující celek do zajímavých, ba jasných šancí, ale domácí brankář O. Přibyl skvělými zákroky zlikvidoval všechny šance. Chvíli před přestávkou vybojoval na půli hřiště míč Slavík a nádhernou nahrávkou poslal Zdeňka Popelku do gólové situace a ten sní naložil na výbornou a hostujícímu brankáři nedal šanci, 1:2. 

 

 

 

Strmilovský Procházka zařídil domácím bod

Po přestávce převzal iniciativu domácí tým, který celou druhou půli kraloval, ale vždy se dostal pouze k vápnu soupeře a tam kombinace končili. Hostující se dostávaly do hry pouze z odkopů svých beků. Strmilovští dokázali vstřelit gól po rohu, kdy se ve vápně uvolnil Procházka a hlavou srovnal skóre na 2:2. Zbytek zápasu se odehrával ve stejném duchu. Strmilovští hrozily, ale další branku vstřelit nedokázali.Tím pádem se týmy podělili o shodný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
strmilovský kouč Vlastimil Lehejček: Od vyrovnávací trefy Procházky už jsme byli lepší, ale z následného tlaku jsme nic nevytěžili.




Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] , F. Slavík [-] , D. Hanzal [-] - J. Novák [-] (68. L. Nečeda [-] ) , T. Dohnal [-] , F. Procházka [-] , L. Janák [-] - Z. Popelka [-] , J. Hanzal [-] (68. M. Dohnal [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - L. Kuchyňka [-] , L. Chládek [-] (79. T. Potěšil [-] ) , M. Matějček [-] , M. Březina [-] (90. J. Brabec [-] ) - F. Rácik [-] (70. J. Kollmann [-] ) , O. Kubašta [-] , M. Havelka [-] (46. M. Heřman [-] ) , M. Prášil [-] - R. Kuchyňka [-] (63. M. Čáp [-] ) , R. Gorný [-]

ŽK: 65. F. Procházka , 69. D. Hanzal , 74. L. Janák - 65. R. Gorný .
Hráči zápasu: F. Procházka - F. Rácik .
Místo: Strmilov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.