Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nadělil Číměři sedm branek


Branky


0

Vedoucí Slavonice neponechali nic náhodě a nedali Číměři v tomto utkání šanci a pokračují tak ve spanilé jízdě Okresním přeborem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdíl soupeřů byl patrný

Už v prvním poločase bylo jasné, že hostující mužstvo bude nad síly domácích. První branka přišla ale až ve 25. minutě o kterou se postaral Lumír Křižka. Těsně před poločasem se ještě trefil Vojtěch Balík a opět Lumír Křižka. Do kabin se šlo za jednoznačného stavu 0:3 pro hosty ze Slavonic.

 

 

 

Peschelův hattrick

 

Druhý poločas začal svižně. V 52. minutě přidal další branku do sítě domácích Robert Peschel. O šest minut později snižil Václav Mol. S hostujcím lídrem to nic neudělalo a téměř okamžitě zvýšili své vedení, o branku se postaral David Bártů. V 82. minutě opět snížili domácí a to Jiřím Jehnětem, ale o půl minuty později přidal svou druhou branku Robert Peschel, který v 86. minutě zpečetil svůj hattrick. Slavonice si tak v pohodě dokráčeli pro tři body a dále vévodí tabulce okresního přeboru. Zápas odřídil rozhodčí Jaromír Chlaň.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Sestavy


Sokol Číměř
V. Kupka [-] - T. Kratochvíl [-] , Z. Březina [-] , M. Veith [-] , R. Sehner [-] - P. Drábik [-] , F. Náprava [-] (80. R. Prager [-] ) , J. Feytl [-] , V. Mol [-] - J. Záhorka [-] (82. J. Jehnět [-] ) , J. Havel [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - D. Bártů [-] , M. Mašek [-] , J. Dvořák [-] , O. Kubeš [-] - L. Křižka [-] (66. M. Přibyl [-] ) , V. Balík [-] (80. M. Jahoda [-] ) , M. Balík [-] (64. R. Novák [-] ) , D. Lovětínský [-] - R. Peschel [-] , M. Trávníček [-]

ŽK: 70. D. Bártů .
Místo: Číměř. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.