0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína rozhodla zápas jedinou brankou


Branky


0

První poločas nabídl herně i na počet příležitostí vyrovnanou partii. Po obrátce byli domácí lepší, ale vyrobili chybu, kterou jejich protivník nemilosrdně potrestal. Nedlouho poté Staré Hobzí vybojovalo penaltu, Distel s ní však nenaložil dobře a odmítl vyrovnaní. Stará Hlína si poradila i s dalšími ošemetnými situacemi a potvrdila, že má momentálně zřejmě nejlepší obranu v přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bez branek

Domácí chtěli prodloužit vítěznou šňůru, ovšem FK Stará Hlína má nejméně obdržených gólů, takže bylo jasné, že to bude těžké utkání. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, kdy se hrálo spíše mezi vápny. Za zmínku stojí pouze hlavička Davida Mašáta, který mohl otevřít skóre, bohužel ale hlavičkoval nad bránu. Poločas tak skončil stejně, tak jak začal a to bez branek.

Hadač rozhodl o výhře svého týmu

Druhý poločas se nesl ve vyrovnané hře, kdy se hostům podařilo vstřelit vedoucí gól, kdy ho v 71. minutě trefil Vladimír Hadač, díky smolné teči domácího beka. Domácí mohli v zápětí vyrovnat, kdy dostali výhodu pokutového kopu, ale Petr Distl ji neproměnil. Zápas tedy skončil lépe pro hosty, kteří brali všechny tři body. Zápas odřídil sudí Pavel Janák.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Věděli jsme, jak těžký to bude zápas. Bohužel jsme se nedrželi taktiky, kterou jsme si řekli a to nás stálo body. Neproměněná penalta a nevyužité šance, chybělo nám taky štěstí. Zápasu by více slušela remíza.

FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V neděli jsme zvítězili na půdě Starého Hobzí, odkud jsme body snad ještě nepřivezli. V druhé půli hasil náš stoper odkopem, po souboji na brankové čáře s domácím útočníkem gólovku za již překonaným brankářem. A pak jediný gól zápasu vstřelil v 71. minutě, pro tento zápas netradiční útočník Hadač. Domácí mohli v 79. minutě vyrovnat z penalty, ale náš brankář vystihnul směr a pokutový kop vyrazil do autu. Bojovností, kombinační hrou a jistotou v obraně jsme konečně z Hobzí přivezli všechny body a poskočili na bodově třetí místo v tabulce OP.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - J. Grün [-] , V. Zejda [-] , Z. Bican [-] , D. Mašát [-] - J. Peterek [-] , P. Distl [-] , D. Malášek [-] , M. Habr [-] - O. Lička [-] , F. Štibich [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , S. Kadlec [-] (75. J. Šimkovský [-] ) , R. Chmátal [-] - R. Kopet [-] , P. Šauer [-] , M. Šauer [-] , V. Hadač [-] - P. Makovička [-] , O. Šrom [-] (82. I. Nadberežný [-] )

ŽK: 80. R. Jičínský , 89. R. Kopet .
Hráči zápasu: V. Zejda - V. Hadač .
Místo: Staré Hobzí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janák Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.