3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství Starého Hobzí


Branky


17. J. Grün , 46. H. Brandl , 57. H. Brandl
0

Domácí celek měl po celý zápas herně navrch, ale z úvodní pětačtyřicetiminutovky vytěžil pouze jediný gól. Těsně před přestávkou tak mohl zahozených příležitostí litovat, ale Studená nastřelila pouze tyč. Staré Hobzí v aktivitě nepolevilo ani po obrátce a Brandl dvěma zásahy pojistil jeho výhru. Zajímavostí je, že o všechny trefy se v domácím dresu postarali dačičtí pendlové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal, který bavil

Již od první minuty se na rozbahněném hřišti hrál atraktivní fotbal, který diváky jistě nenudil. Hrálo se stylem nahoru dolu, střídaly se rychlé útoky na obou stranách. Oba týmy se tak dostávaly do šancí a několikrát byla zasažena i branková konstrukce. Úspěšně se prosadil už v 17. minutě domácí obránce Jan Grün, který prošel mezi obránci a poradil si i s gólmanem Duchoněm. Studená se snažila na tento gól co nejdříve odpovědět, avšak proti byl domácí gólman Zejda, který svými skvělými zákroky podržel svůj tým. Dalšího gólu se už diváci v první půli nedočkali, přestože hosté byli ke gólu blízko. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení domácího mužstva.

Hobzí si průběh utkání pohlídalo

Hráči Studené stále mysleli na vyrovnávací gól. Ale všechny naděje na vyrovnání zmařil již v první minutě druhé půle útočník Hynek Brandl, když si přesně naskočil na centr od rohového praporku a hlavou přesně umístil míč do sítě. Hobzí ale nepřestávalo a pořád se tlačilo dopředu. Tečku za tímto zápasem udělal v 57. minutě podruhé útočník H. Brandl, jehož střela zpoza vápna zapadla přesně pod břevno a bylo vymalováno. Od této chvíle stačilo Hobzí už jen kontrolovat hru a výsledek si pohlídat. S výraznou pomocí čtyř hráčů KP, kteří se výrazně podepsali pod výhru, to však nebyl problém a v pohodě si dokráčeli pro tři body. Studená se sice dostala do několika šancí, ale góly z nich nevytěžila. Navíc po dlouhé době hráči FK nedokázali svému soupeři vstřelit gól a odjížděli tak s prázdnou.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Hosté se snažili hrát na Dvořáka, ale toho si osobně pohlídal David Mašát, který mu nedal žádnou šanci. Všechny tři body díky tomu zůstali doma a jsou to velice cenné body. Příští zápas ve Strmilově bude ale velice těžší.

FK Studená
Petr Adamec - trenér: Domácí vyhráli zaslouženě, hrál se velmi kvalitní zápas z obou stran. Byl to zatím nejlepší soupeř, pokud nepočítám Slavonice, se kterým jsme hráli. Za stavu 1:0 jsme měli dvě tři vyložené šance, ale bohužel jsme nedali. Pomoc z Dačic v kádru domácích byla tentokrát víc než štědrá a to rozhodlo.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - O. Jelínek [-] , M. Bican [-] , J. Grün [-] (75. M. Janek [-] ) , V. Zejda [-] - A. Veverka [-] , P. Distl [-] , J. Peterek [-] , D. Mašát [-] - H. Brandl [-] , O. Lička [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - P. Podolský [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] , M. Pelej [-] - P. Adamec [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 72. O. Lička - 85. M. Pelej .
Hráči zápasu: D. Mašát , H. Brandl .
Místo: Staré Hobzí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.