Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov otočil zápas s Číměří


Branky


0

S Hraničářem to po pětadvaceti minutách nevypadalo vůbec dobře, protože prohrával už 0:2, když jeho hráčům nejdříve nevyšel ofsajd systém a další branku inkasovali po rychlém protiútoku. Ve 34. minutě sice zaznamenal Fila kontaktní trefu, ale na konci první půle mohlo být zase hůř. Brankář Novotnému však střelu z malého vápna vyrazil a zabránil jistému gólu. Ve druhém poločase si domácí fotbalisté vytvořili převahu a v 55. minutě Černoch srovnal z trestného kopu. Číměř nadále hrozila především z brejků, ale žádný z nich nezužitkovala, a tak se ke slovu dostal opět její soupeř, když Vonka převrátil skóre ve prospěch svého týmu. Pojistku svého vítězství v souboj nováčků přeboru si Staňkov schoval až na úplný závěr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, ale...

Staňkov po minulém kole, kdy se mu zápas moc nepodařil se chtěl chytnout v zápase s Číměří, ale začátek zápasu nepřinesl výraznější šance nebo změny stavu. První branka padla až ve 25. minutě, ale bohužel pro domácí se trefil Jan Záhorka. O pět minut později to z domácím mužstvem vypadalo ještě hůř, kdy se trefil Zdeněk Březina a hostům tak zařídil vedení 0:2. Domácím se podařilo do poločasu alespoň snížit Stanislavem Filou a dalo se předpokládat, že druhá polovina bude ještě zajimavá. 

Obrat domácích v zápase

Do druhého poločasu nastoupili domácí s tím, že musí z něpříznivým stavem něco udělat. Za deset minut už to s nimi vypadalo o něco lépe, kdy se trefil Marek Černoch. Vedení v zápase se Staňkov dočkal v 68. minutě brankou Mojmíra Vonky. Dokonalý obrat v zápase ještě těsně před koncem zápasu dokonal brankou Miroslav Studnička a kanonýr Josef Fleischman. Hraničář Staňkov tak předvedl úplně jiný poločas a dokonalým obratem si došel pro tři body v důležitém utkání. Zápas odřídil sudí Bohumil Švec.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Zápas se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, neboť po dvojím zaváhání v obranné činnosti jsem inkasovali dvě branky a ve 25. min. jsme prohrávali již 0-2. Podařilo se nám však do konce poločasu snížit na rozdíl jediné branky a ve druhém poločase jsem již získali převahu, kterou se nám podařilo korunovat čtyřmi brankami z toho dvě branky jsme vsítili v poslední desetiminutovce, takže v zápase do této doby bylo stále o co hrát, navíc hosté hrozili nebezpečnými protiútoky. Mužstvo zahrálo ve druhém poločase dobře a proto se nám podařilo obrátit výsledek zápasu v náš prospěch.




Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - P. Jecha [-] , M. Tobolka [-] , M. Vonka [-] , M. Studnička [-] - A. Bednář [-] , M. Černoch [-] , T. Cypra [-] (83. F. Pletka [-] ) , V. Matuška [-] (77. J. Farkota [-] ) - J. Fleischman [-] , S. Fila [-]

Sokol Číměř
V. Kupka [-] - M. Veith [-] , Z. Březina [-] , M. Pánek [-] , P. Nižník [-] (80. J. Jehnět [-] ) - F. Náprava [-] , V. Mol [-] , J. Feytl [-] , P. Drábik [-] - R. Sehner [-] , J. Záhorka [-]

ŽK: 49. A. Bednář , 83. M. Černoch - 50. J. Feytl , 55. P. Nižník , 65. V. Mol , 83. F. Náprava .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Švec Bohumil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.