O. Dědič 76.
O. Dědič 90. (p.)
2:2
(2:0)
8. P. Píšek (vl.)
38. F. Olah
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště znovu doplatilo na závěr duelu. Opět jen remíza po penaltě v nastaveném čase


Branky


76. O. Dědič , 90. O. Dědič (p.) - 8. P. Píšek (vl.) , 38. F. Olah
0

Smolnou částí ročníku si hned z úvodu vybírá TJ Sokol Horní Dvořiště. Poté, co v úvodním kole, jenž připomínalo spíše kohoutí zápasy, pouze remízovalo ve Vyšším Brodě po nedůrazném konci zápasu, tentokrát bohužel nedokázalo porazit ani soka TJ Dynamo Světlík. Ondřej Dědič dvěma brankami stáhnul ztrátu, když šťastnou remízu zachránil v rozhodujícím momentu v poslední minutě utkání.

POZOR: Utkání se odehrávalo na fotbalovím hřišti ve Světlíku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól nastartoval naději Horního Dvořiště

Od začátku utkání se herní aktivity ujali fotbalisté Dynama, kteří si již během počátečních pěti minut vypracovali hned dvě příležitosti k ohrožení Růžičkovy svatyně. Paradoxem úvodu utkání byl vlastní gól, jenž po centru z levé strany do skrumáže hráčů v pokutovém území Světlíka ukázkově za záda vlastního brankáře srazil nešťastník P. Píšek. Tím se Horní Dvořiště vymanilo ze spárů svého soka a mohlo začít hrát. Hra se poté vyrovnala a její dějiště se přesunulo do středních poloh pažitu, jelikož na obou stranách prozatím chyběl nápad ke kombinační hře. Oba tábory pozorně bránily soupeřovy útočníky a ani jeden nehodlal udělat chybu, která by jej stála průběžný výsledek. Dobrou příležitost z nenadání měl Světlík, když jeden z jeho záložníků vyslal dalekonosnou střelu, jež se zastavila až při zazvonění horní tyčky nad Růžičkovou hlavou. Jedné branky se však ještě svěřenci hrajícího trenéra Keményho v prvním poločase dočkali. Ve třicáté osmé minutě nováček Holčík přesnou přihrávkou pobídl k zakončení Olaha a ten již neměl sebemenší problém míč uklidit. Z hranice pokutového území nedal Vincíkovi střelou k tyči šanci zasáhnout. První půle tak skončila dvoubrankovým vedením Horního Dvořiště.

Dědič kontroval a sám ztrátu dohnal

Vstup do druhého dějství znamenal však pro Sokol spíše mizérii. Vzhledem k tomu, že se ještě před týdnem Kemény bál o počet zúčastněných hráčů, najednou měl k dispozici celou šestnáctku. Zahráli si tak všichni, ale až přehnaná míchání sestavou se pro jeho tým stalo spíše osudným. Dynamo využilo nedostatku ve hře svého soka a dralo se dopředu, prozatím však bez výsledného efektu. Fotbalisté Světlíka neustále drželi balon na svých kopačkách, ale jako by váhali, kam s ním. Ne a ne vystřelit. Jediné střílené pokusy přinášely standardní situace. Pořekadlo, že trpělivost přináší růže, se nakonec svěřencům trenéra Gondeka vyplatilo a čtvrthodinu před koncem nepříznivý stav stáhli kontaktní brankou. Růžička v náruči neudržel střelu kanonýra Dědiče a inkasoval. Sokolíky, ačkoliv ustavičně bránili a drali se i tak za nadějným vítězstvím, poslední minuta přišla pořádně draho. Rozhodující příležitost ve formě pokutového kopu na sebe vzal střelec kontaktní trefy Dědič a zajistil tak Světlíku alespoň jednobodový příděl.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Šrefan Gondek (TJ Dynamo Světlík): Jsem rád, že chlapci nezabalili nepříznivý výsledek utkání, tlačili a přesto, že štěstí nestálo na naší straně a dvakrát jsme nastřelili brankovou konstrukci, dokázali vyrovnat. Bod je pro nás důležitý. Vynikající otkání odehrál Ondra Dědič, který vstřelil obě branky a vyzdvihnout musím též Frantu Píška, jenž jako matador ukázal, že fotbal v nohách opravdu má.

TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (TJ Sokol Horní Dvořiště): Z celkového pohledu si myslím, že bod je pro nás asi spíše zisk, byť ke třem bodům bylo blízko. Útočníka Dynama – Dědiče - bych asi označil za strůjce hry, jenž soupeři zachránil bod, když při penaltě v nastavení udržel nervy na uzdě. Z našich hráčů bych vyzdvihl v záloze Lukáše Ploszů a byť se to nedělá, poněvadž samochvála smrdí, tak tenhle zápas i sám sebe.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] - O. Válek [-] , J. Mondšpigl [-] (69. J. Pavelka [-] ) , P. Píšek [-] , F. Píšek [-] - R. Dekret [-] , Z. Rýpar [-] (53. L. Vrábel [-] ) , P. Vácha [-] , M. Hüttner [-] - A. Novotný [-] , O. Dědič [-]

TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - M. Huřťák [-] , Z. Kemény [-] , J. Šudoma [-] (25. J. Zelinger [-] ) , V. Vaňásek [-] - V. Měchura [-] , L. Holčík [-] (57. P. Karala [-] ) , L. Plosz [-] (73. M. Koller [-] ) , S. Šťastný [-] (46. R. Fuka [-] ) - J. Plosz [-] (46. P. Karala [-] ) , F. Olah [-]

ŽK: 65. J. Zelinger , 71. L. Plosz .
Hráči zápasu: F. Píšek , O. Dědič - Z. Kemény , J. Plosz .
Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Juhaňák František - J. Vincík, M. Tymko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.