0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po velmi neefektivní hře Horní Dvořiště padlo, z jeho pažitu si všechny body odvezl Holubov


Branky


68. D. Bušta , 78. P. Pešl
0

Po vstupu do aktuálního ročníku, jak vidno, TJ Sokol Horní Dvořiště nedisponuje zrovna ideální formou a s dvěma body na svém výčtu se krčí ve spodní polovině třídového žebříčku. A jedno další zaváhání může znamenat mnoho. Nyní hostující SK Holubov, který by jistě bral vítězství v soutěži a následný potup všema deseti, po druhé výhře obývá čtvrtou příčku a vzhledem k vyrovnané trojici před ním, má prvenství na dosah ruky. Už příští kolo může průběžnou tabulkou značně zamíchat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo atraktivní fotbal mnoho koukatelných akcí nepřinesl

Začátek zápasu se nesl v tempu, které fotbal příliš nepřipomínal a celý první poločas se hrál prakticky bez jakýchkoliv šancí pro vstřelení vedoucí branky a proto také během úvodního dějství žádný gól nepadl. Jediné vzrušení poločasu přinesl závar před Popelovou brankou, když si fotbalisté Horního Dvořiště vydobyli sérii asi pěti po sobě jdoucích rohových kopů, avšak ani jediný z nich nevedl k úspěchu. Zde je třeba vyzdvihnout zkušeného beka T. Fraňka, kterýžto na přední tyči odváděl opravdu dobrou práci a se značnou podporou gólmana Popela veškeré hrozící nebezpečí zažehnal.

Dvě branky jasně poukázaly na vítězný příděl Holubova

Do druhého poločasu duelu vstoupily oba zúčastněné tábory se znatelně proházenou sestavou, načež se dolnodvořištský Sokol za vítězstvím, které bylo stále na dosah, dral až moc urputně a soupeře zamkl pod vyvíjený tlak. Z toho se Holubov po dobu asi deseti minut nemohl vymanit, avšak nějaké gólová situace ne a ne přijít. Poté domácí začali hru postupně otevírat a holubovským se tak vytvářel prostor pro brejkové úniky, což ve hře, která o sobě dávala vědět, bylo opravdu potřeba.  Jeden takový přišel po chybě domácího stopera a krásné nahrávce veterána Lipše, po čemž v osmašedesáté minutě otevřel skóre D. Bušta, čímž úspěšně fotbalu dodal potřebný impuls. Horní Dvořiště nehodlalo si připustit další zbytečnou ztrátu bodů a tak opět začalo tlačit, ale ani tentokrát nemělo z čeho těžit. Definitivní tečku za spíše utrápeným fotbalem udělal v poslední čtvrthodině Pešl, jehož pobídl opět stále aktivní Lipš a po lidově tak říkající slavné situaci „Pojď sem, kam jdeš“ dokonal dílo, které znamenalo tříbodový příděl pro hostující mužstvo a Dolní Dvořiště vyšlo naprázdno již podruhé a o první vítězství se bude muset pokusit příště.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



SK Holubov
Luboš Bušta (SK Holubov): V obraně odehrál nejlepší zápas Jakub Hůlka a v záloze Pavel Pešl, který útkání také rozhodl a zápas by se dal zhodnotit spíše jako zápas bez šancí, kde ty větší jsme měli my dvě a soupeř jen jednu. My jsme je proměnili, o čemž vypovídá i výsledek, jinak šlo spíše o takovou nakopávanou. Pochválit musím rozhodčího, jenž pískal spravedlivě na obě strany a dále není moc co řešit. Pro nás rozhodně překvapivý výsledek, nečekali jsme výhru a spokojení bychom byli za bod, ale tři jsou rozhodně milejší.



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - M. Huřťák [-] , Z. Kemény [-] (80. R. Fuka [-] ) , R. Lavička [-] , V. Pecha st. [-] - V. Měchura [-] , V. Vaňásek [-] (65. V. Pecha ml. [-] ) , L. Plosz [-] , J. Zelinger [-] - P. Karala [-] , J. Plosz [-]

SK Holubov
M. Popel [-] - T. Franěk [-] , J. Hůlka [-] , V. Franěk [-] , P. Kupka [-] - L. Kroček [-] (90. J. Fuka [-] ) , M. Bušta [-] , P. Pešl [-] , P. Uibelacker [-] (74. I. Petrášek [-] ) - D. Bušta [-] , M. Jakubec [-] (46. O. Lipš [-] )

ŽK: 60. M. Huřťák .
Hráči zápasu: P. Pešl , J. Hůlka .
Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hybner Jan - Krištof Zdeněk, Novák Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.