Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště už dokázalo vyhrát, když šťastně předčilo FC ROMO ČK


Branky


38. F. Olah , 60. J. Plosz , 75. V. Pecha ml. , 81. F. Olah - 10. A. Kotlár , 32. M. Kotlár , 50. A. Kotlár
0

Po sérii šesti venkovních duelů nyní pro TJ Sokol Horní Dvořiště začíná čtyřzápasové představení na vlastní půdě. První z nich bylo pro tým z příhraničí konečně šťastné a po urputném boji s týmem FC ROMO Český Krumlov si svěřenci hrajícího kouče Keményho připsali první letošní vítězství. Odrazí se nyní k úspěšným dnům?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ROMO do zápasu nevstoupilo špatně

Úvod utkání byl lepší pro hostující celek, jenž se už v desáté minutě zasloužil o vedoucí branku, když se po zmatcích domácích zadáků nejlépe zorientoval Aleš Kotlár a nedal Růžičkovi jedinou šanci zasáhnout. Úvodní branka byla hnacím tempem do následujícího průběhu utkání a to znamenalo další střelecký úspěch. Fotbalisté Horního Dvořiště museli čelit tlaku, so kterého je ROMO uzamklo a ten vyústil v druhou branku. Nákop za obranu přebral Michal Kotlár a svůj sólový únik úspěšně proměnil v dvoubrankové vedení ve prospěch svého mužstva. Až takováto citelná ztráta byla tím správným impulsem pro Horní Dvořiště. Rychlonohý Václav Měchura utekl po levé straně, načež našel v malém vápně nabízejícího se kanonýra Františka Olaha a ten krásně mířenou střelou do šibenice snížil a sedm minut před poločasovou přestávkou bylo skóre jen těsné. Šanci na vyrovnání si domácí vytvořili prakticky ihned záhy, ovšem s tím rozdílem, že tentokrát centroval Jaroslav Plosz a na kanonýra Olaha si brankář hostí úspěšně přišel. Do druhého poločasu tak mohlo vstupovat spokojenější ROMO.

Zápasu by ovšem slušela spíše remíza

Druhý poločas započal opětovným rychlým nástupem hostujícího mužstva a tomu stačilo pouhých pět minut na to, aby se prosadil. Hornodvořištští nezahráli ofsajd systém zrovna ideálně a nabíhající Aleš Kotlár ono soupeřovo zaváhání v individuální akci potrestal. Mohlo by se zdát, že je rozhodnuto a že se nad domácími hráči opět stahují černá mračna, jenomže pravdou byl pravý opak. Půl hodiny před koncem vykřesal důležitou naději Jaroslav Plosz, jemuž na penaltě nabídl stoprocentní příležitost Měchura a prvně jmenovaný forvard se nemýlil. Kontaktní branka byla opět na světě. Další slovo už patřilo střídajícím hráčům. Lukáš Plosz zatáhl míč zprava a jeho prostrčení si našlo cestu až k Vladimíru Pechovi ml., který střelou z první vyrovnal, čímž se zasloužil o svou gólovou premiéru v mužské kategorii. Přestože na účtu Horního Dvořiště mohly být hned dvě další vstřelené branky, nestalo se tak a vítězná trefa na sebe musela nechat ještě chvíli čekat. Devět minut před koncem upravil na konečných 4:3 František Olah, když jen tak tak dopravil šouravý balon za brankovou čáru a zajistil obratem svému týmu první letošní vítězství.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (hrající trenér): Bylo to sice utrápené vítězství, ale nakonec jsme se ho úspěšně dočkali. Vzhledem k tomu, že první poločas byl lepší náš soupeř a druhý my, slušela by utkání více remíza, ale tři body samozřejmě bereme, ačkoliv bych na ně, dle průběhu, nevsadil ani korunu. Z naší strany si zaslouží pochvalu kapitán Měchura, který je motor našeho mužstva a z hostů bych vyzdvihl též kapitána a to Důnku.

FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč (obránce): V prvním poločase jsme byli lepší, hráli jsme aktivnější fotbal a co se týče druhé půle, nedá se říci, že by nás soupeř rozebral, ale my začali bezhlavě útočit, nikdo se nevracel, po čemž jsme dostali hloupé góly a zápas následně prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - Z. Kemény [-] , M. Huřťák [-] , R. Lavička [-] , V. Pecha st. [-] - V. Vaňásek [-] (55. V. Pecha ml. [-] ) , V. Měchura [-] , R. Olah [-] , P. Karala [-] (46. J. Plosz [-] ) - J. Plosz [-] (85. J. Plosz [-] ) , F. Olah [-]

FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - R. Kotlár [-] , R. Dunka [-] , D. Hrdlička [-] , P. Bordáč [-] (78. G. Sivák [-] ) - M. Kotlár [-] , A. Důnka [-] , T. Bílý [-] , M. Sivák [-] (46. P. Žigo [-] ) - M. Kotlár [-] , A. Kotlár [-]

ŽK: 26. Z. Kemény - 50. T. Bílý , 71. M. Kotlár .
Hráči zápasu: V. Měchura - A. Kotlár , A. Důnka .
Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hybner Jan - Tymko Marek, Sivak Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.