Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík utrpěl letos první prohru, Horní Dvořiště bylo nad jeho síly


Branky


19. F. Olah , 50. F. Olah , 58. F. Olah , 66. Z. Kemény , 84. F. Olah - 13. O. Dědič , 41. O. Dědič , 60. A. Novotný
0

 Po osmi odehraných kolech byl tým TJ Dynamo Světlík jasným lídrem celé soutěže, když ztratil pouhé dva body a tabulce vedl. Jenomže právě deváté kolo okresní III. třídy bylo nepřiměřenou změnou. Na TJ Sokol Horní Dvořiště vedoucí mužstvo žebříčku očividně zahrát neumí a o tomto vypovídá také onen neúspěch, přestože o poločasové přestávce skóre nahrávalo právě Dynamu.

 

POZOR: Utkání se odehrávalo na hřišti v Horním Dvořišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli Světlík ještě vedl

Vlastní utkání začalo ve slušném tempu. Hosté drželi ze začátku míč na svých kopačkách, ale až do třinácté minuty bez efektu. Poté zaúřadoval kanonýr Ondřej Dědič, když doklepával centrovaný míč prakticky do prázdné brány. To naštěstí Horní Dvořiště nepoložilo a už za šest minut bylo vyrovnáno, když se po rohu Měchury prosadil František Olah. Od tohoto momentu se obraz hry obrátil na domácí stranu a je jen škoda, že další šance Františka Olaha, respektive Jaroslava Plosze neskončily brankou. A jak to tak bývá, hosté prakticky z ničeho udeřili chvíli před přestávkou, když se prosadil opět Ondřej Dědič v identické situaci, jako při prvním gólu a stanovil tak poločasový výsledek.

František Olah vstřelil úctyhodné čtyři góly

Druhá půle však Sokolu vyšla náramně. Prakticky hned po přestávce zahrával Měchura rohový kop, na který si opět naběhl František Olah a hlavou srovnal. Za dalších  osm minut opět Měchura, jako správný kapitán vyzval kanonýra Františka Olaha, který završil hattrick a dostal svůj tým prvně do vedení. Jenže to trvalo pouze dvě minuty, když zaváhání stoperů po autu využil Adam Novotný a sólovým únikem opět vyrovnal. V šedesáté šesté minutě kouzlil v šestnáctce hostí Lukáš Plosz a následně našel na úrovni penalty Zdeňka Keményho. Hající trenér střelou k tyči nezaváhal a dostal své svěřence opět do vedení. Poté se prostřídalo na obou dvou stranách a tempo opadlo. Hosté se ke konci ještě snažili s výsledkem něco udělat a to byla voda na domácí mlýn, poněvadž se mu otvírala cesta k rychlým kontrům. Jeden takový založil po dvou minutách na hřišti Fuka, jenž vlétl do otevřené obrany hostí a na hranici velkého vápna našel přesně Františka Olaha, který podstřelil vybíhajícího brankáře Vincíka. Ten nakonec příděl ve své bráně, respektive hru hostí, neunesl a nechal se vystřídat. Za zmínku ještě stojí šance hostí v nastavení, když po rohu už viděli všichni míč v brance, ale na poslední chvíli zasáhla mrštná ruka brankáře Růžičky a tak nedovolil hostům kosmeticky upravit výsledek.

 

Velký dík za obsáhlé informace patří Zdeňku Keménymu.
Převzato z webových stránek Horního Dvořiště

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Šrefan Gondek (asistent trenéra): Jednou to přijít muselo, jen škoda, že zrovna teď. Utkání jsme odehráli velice špatně, když za zmínku stojí pouze výkony našich dvojčat v útoku. Ti dva proměnili pouze to, co si sami vybojovali. Nebyli vůbec podporování zálohou, obrana byla opravdu žalostná a nepodržel nás ani gólman. Je to škoda a prohra nás opravdu mrzí. Nyní je třeba se dívat dobředu, jít dál a doufejme, že si příští týden úspěšně poradíme s týmem FC ROMO.

TJ Dynamo Světlík
Zdeněk Kemény (hrající trenér): Dnes jsem měl od rána tušení, že by mohl lídr tabulky podruhé klopýtnout a to opět s námi. Po příchodu do naší šatny jsem byl moc rád, že tohle tušení mělo více hráčů a byli zdravě nažhavení. Z celkového pohledu si myslím, že jsme si dnešní vítězství zasloužili, respektive jsme více chtěli. Hosté nehráli vůbec špatně, ale dnes jim tam chyběla ta pověstná jiskra. Dnes určitě pochválím v záloze Vaška Měchuru a v útoku čtyřgólového střelce Frantu Olaha. Z hostů se mi těžko někdo hledá, všichni hráli takřka stejně, jen těžko říct, jestli dobře nebo špatně.



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - Z. Kemény [-] (74. M. Koller [-] ) , M. Huřťák [-] , V. Vaňásek [-] (59. V. Pecha ml. [-] ) , V. Pecha st. [-] - V. Měchura [-] , L. Plosz [-] , L. Holčík [-] (82. R. Fuka [-] ) , R. Olah [-] - F. Olah [-] , J. Plosz [-]

TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] (85. I. Gondek [-] ) - P. Píšek [-] , P. Dub ml. [-] , O. Válek [-] , J. Mondšpigl [-] - P. Vácha [-] , R. Dekret [-] , L. Vrábel [-] (55. Z. Rýpar [-] ) , M. Hüttner [-] - O. Dědič [-] , A. Novotný [-]

ŽK: 50. M. Huřťák , 79. J. Plosz - 31. O. Válek .
Hráči zápasu: V. Měchura , F. Olah - O. Dědič , A. Novotný .
Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Nuvák Juraj, Gondek Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.