2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:30

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Frymburk nedokázal doma větřínské obrat o body a uhrál pouze remízu


Branky


42. M. Neumann , 55. T. Kaňa - 17. P. Homer , 47. M. Jílek
0

Měl to být jednoduchý zápas, z něhož měl vzejít jako vítězný favorit Frymburk, opak byl však pravdou. Frymburští fotbalisté sice na place byli po celou dobu lepší, svou převahu však zužitkovat nedokázali a připadl jim pouhý bod za nerozhodný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějné vedení Větřní ještě před koncem půle Frymburk stáhl

Již od samého úvodu utkání tahali frymburští za delší konec imaginárního provazu a průběh měli sami ve své vlastní režii. Do hostujícího Větřní se doslova pustili a první čtvrthodina se odehrávala zejména na polovině před Votýpkou. Značně favorizovaní domácí ale nedokázali svou jasnou převahu proměnit ve vstřelenou branku a nedopomohl jim k tomu ani nespočet rohových kopů. A za svou neproduktivitu byli po zásluze potrestáni. Větřínští si vypracovali útočnou akci, v níž před branku centroval Homer, ale zasahující brankář Čábela si sám balon nešťastně srazil do sítě. Gól byl nakonec připsán prvně jmenovanému hostujícímu záložníkovi. Následující scénář byl téměř totožnou kopií toho předchozího. Frymburk nadále zvyšoval svůj tlak, vytvářel si další gólové příležitosti, ale vyhořel buď na své nepřesnosti anebo jej vychytal výtečný Votýpka. Už to vypadalo, že úvodní půle se přikloní spíše přeborovému nováčkovi, ovšem poté se Šumavané dočkali dlouho očekávaného vyrovnání. Ve dvaačtyřicáté minutě obrana hostí chybovala a rázem se do individuálního úniku vydal Neumann, jenž byl tváří v tvář Votýpkovi úspěšný a před druhým poločasem tak oba tábory odcházely do šaten za smírného stavu.

Vítěz z utkání nakonec nevzešel, ačkoliv k tomu nebylo daleko

Do druhého poločasu, jako by se karta obrátila. Větřínští začali opravdu famózně a opět se zasloužili o získání vedení. Neuběhly ani dvě minuty a v prostoru hranice pokutového území se uvolnil Jílek, jenž svou střelou dopravil míč až za Čábelova záda. Z vedení se tým kouče Sulzera ale neradoval dlouho a za pouhých pět minut bylo opět vyrovnáno. Z prostoru za šestnáctkou Frymburk zahrával trestný kop a sám Kaňa se postaral o to, aby ve vzduchu vanula naděje na minimálně jednobodový příděl. V následujících minutých začalo Větřní hrát opět druhé housle a domácí byli na koni, ale nadále pokračovali v neefektivitě zakončení. Mladičký brankář hostí nebyl zcela tak nezkušeným benjamínkem, jak by se možná mohlo zprvu znát. Že by ale hosté byli bez šancí, o tom též nemůže být řeč. Ba naopak. Vypracovali si několik brejkových úniků, ale ani oni své pokusy neadresovali přesně. Největší šance druhého poločasu na sebe nechala čekat až do poslední minuty utkání a z té mohli větřínští fotbalisté zkorigovat výsledek. K trestnému kopu za šestnáctkou se postavil sám hrající trenér Sulzer, ovšem ačkoliv brankářův pohyb směřoval na opačnou stranu, ani jeho snaha nenašla cíl mezi třemi tyčemi. Toto utkání nakonec vítěze neurčilo.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Lukáš Matúš (FC Šumava Frymburk "B"): To, co jsme předvedli, to se jen tak nevidí. My jsme si vytvořili minimálně deset gólovek, ale bez výsledné efektivity, kdežto soupeř se dvakrát dostal k bráně a dvakrát skóroval. Jinak se celé utkání hrálo defacto na jednu bránu a bylo to jednostranné. Buď nás vychytal brankář nebo jsme v jasných příležitostech netrefili bránu. Nevyhráli jsme svou vlastní nemohoucností.

SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B"): Dnes při nás stáli všichni svatí. Pro domácí je to určitě velká ztráta, jelikož měli obrovský tlak a po celý zápas byli lepším týmem, vytvořenou převahu však zužitkovat díky své naivitě nedokázali. Co se týče nás, určitě jsme si odvezli velecenný bod za remízu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - V. Tomka [-] , K. Malák [-] , T. Kaňa [-] - F. Malina [-] (63. M. Glos [-] ) , J. Micák [-] , Z. Vrátil [-] (42. Z. Skípala [-] ) , B. Vágner [-] , M. Neumann [-] - J. Rillich [-] (74. J. Žák [-] ) , J. Salzer [-]

SK Větřní B
M. Votýpka [-] - P. Šaray [-] , V. Sulzer [-] , T. Hromada [-] , M. Vegeš [-] - M. Jílek [-] , J. Cifreund [-] (80. R. Sciranka [-] ) , J. Skok [-] , P. Homer [-] (67. T. Sulzer [-] ) - M. Čep [-] (90. L. Velek [-] ) , L. Turek [-]

ŽK: 10. V. Tomka , 82. J. Salzer - 68. M. Jílek .
Hráči zápasu: V. Tomka - M. Votýpka .
Místo: Frymburk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.