0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 13:30

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Navrátilec nezklamal. Sestupivší Hraničář Malonty v Přídolí nezaváhal a bere první body do tabulky


Branky


15. V. Žalud , 67. L. Pulec
0

Malé, nerovné hřiště v Přídolí odstartovalo letošní ročník okresního přeboru. K utkání v rámci prvního kola zde domácí fotbalisté vyzvali staronového účastníka této soutěže TJ Sokol Hraničář Malonty, výhodu vlastního prostředí však hráči TJ Sokol Přídolí využít nedokázali a se dvěma inkasovanými brankami svému protivníkovi podlehli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hraničář otevřel skóre po čtvrthodině hry

Utkání na velmi těžkém terénu začalo velmi opatrně. Zdejší podmínky neslibovaly nikterak pohlednou hru a technický fotbal byl vyloučen, což se zprvu uvedlo jako problém pro hráče Malont. Ti však ukázali své kvality, rychle se zmátořili, přizpůsobili a v patnácté minutě mohli slavit. Pešl zatáhl balon po pravé straně, přízemní prudkou přihrávkou pobídl Žaluda k zakončení a ten nekompromisně zavěsil pod břevno Mittaschovy klece. O čtvrt hodiny později mohli Hraničáři své vedení navýšit další pohlednou souhrou. Matador Gažák skvěle našel Pulce, ale jeho střela se mezi tři tyče domácích nevešla. Další minuty už nic zajímavého nenabídly a tak první půle skončila nejtěsnějším možným rozdílem.

Přídolští se vzpamatovat nedokázali, nýbrž znovu inkasovali

V následující polovině utkání se Hraničáři uvedli hned z úvodu. Pešl si narazil s Pulcem, poté postupoval dále sám k soupeřově brance, ale ani opět svou střelu neadresoval přesně a cíl minul. Po další čtvrthodině byl závar opět před Mittaschem. Ve skrumáži hráčů hlavičkoval střídající Mezei, avšak jeho pokus přídolský brankář kryl a brankou neskončila ani dorážka Benedy. Ten trefil pouze Mittasche do nohou. Šedesátá sedmá minuta už ale gólový zápis přinesla. Gažák středem hřiště vyslal přesnou přihrávku na Pulce, pro něhož už v individuální akci nebyl problém zakončit a chladnokrevně umístil balon k tyči. Upravit skóre mohli hosté ještě v poslední desetiminutovce. Pulec si narazil s Faltusem, následně naservíroval míč Žaludovi, jehož střílený pokus pouze orazítkoval břevno domácích. Výsledek zápasu tak už další změnu nezaznamenal.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (TJ Hraničář Malonty): V roli předsedy klubu musím konstatovat, že jsem s výsledkem spokojen. Na tomto těžkém terénu naše hra sice nebyla podle představ, jaké bych si kladl, ale své kvality ukážeme až na našem domácím hřišti, které máme, dá se říci, kvalitní. Vyhráli jsme a to je pro nás důležité. Vyzdvihnout musím Lukáše Pulce, naší posilu z Kaplice, která se dobře uvedla, včetně Miroslava Gažáka. Sedmatřicetiletý matador na hřišti dominoval a byl ze všech nejlepší.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - S. Soukup [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] - M. Štěpánek [-] , J. Štěpánek [-] (46. P. Adamec [-] ) - M. Halmich [-] , D. Dvořák [-] , D. Pavlis [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , R. Debnár [-] (46. L. Mezei [-] ) , M. Kouba [-] , R. Svatoň [-] - M. Gažák [-] , J. Pešl [-] , T. Faltus [-] , V. Žalud [-] (85. P. Setla [-] ) - L. Pulec [-] , M. Beneda [-] (79. M. Městecký [-] )

ŽK: 63. S. Soukup , 86. P. Adamec - 61. M. Gažák , 72. M. Kouba .
Hráči zápasu: M. Gažák , L. Pulec .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.