1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny zaváhání z minulého kola napravily těsnou výhrou na žhavé půdě béčka Velešína


Branky


0

Poté, co TJ Sokol Chvalšiny v minulém týdnu nezvládl své letos první utkání na hřišti Loučovic, dostal příležitost svůj neúspěch zažehnat. Jenže FC Velešín "B" není zrovna příjemným soupeřem. Jeho první kolo bylo z organizačních důvodů ze strany soupeře odloženo a tak se stavěl k letošnímu debutu. Na branky vyrovnané utkání tak nakonec rozhodoval pouhý jednobrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas byl pro další průběh nejistý

První poločas nepřinesl ve Velešíně ani jednu trefu, ačkoliv šance k tomu měla obě mužstva. Ke smůle útočníků však dobře zapracovaly obrany soupeřů nebo samotní brankáři. A nebo sami hráči vyhořeli na vlastní nedostatečné profuktivitě, případně žalostné koncovce v podání nepřesnosti. Pětačtyřicet minut

sice jak chvalšinští, tak i velešínští obléhaly branku svého protivníka, avšak ne a ne dostat míč do sítě. Ta

se rozvlnila až v průběhu druhého dějství.

V koncovce byly důslednější Chvalšiny a tak nakonec vyhrály

Druhý poločas byl o poznání lepší a tak už přítomní diváci viděli vstřelené branky a to tři. Úspěšnější ve střelbě však byli hosté a ti udeřili ihned dvě minuty po zahájení duálního dějství. Agilní rychlík Fučík obral o míč mladičkého brankáře Schneidera, patičkou předložil pobídku Podskalskému, a ten už neměl problém skórovat ani ve druhém soutěžním zápase. Po pouhých deseti minutách si Chvalšiny připsaly druhý zářez do pažby. Dvoubrankové vedení hostům zařídila zodpovědná hra střední zálohy. Dobru práci odvedl Sluka, jenž z hranice středového kruhu vyslal do útoku přihrávkou před obránce Fučíka, chvalšinský kanonýr už vzal svůj úkol pevně do hrsti, když úspěšně balon protlačil za Schneiderova záda. To už ale chytili impuls i fotbalisté Velešína. Jejich snaha o zvrácení výsledku nebo alespoň vyrovnání se jim v žádném případě upřít nedala, ale dokázali pouze snížit. O to se jednou brankou vzápětí zasloužil Malovec. A ačkoliv měli domácí ještě necelou půlhodinu na vyrovnání, Chvalšiny se již ubránily a odvezly si první body nové soutěže.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín B
Daniel Kudláček (FC Velešín "B"): Od první do poslední minuty jsme hráli naprostý hurá systém. Nefungovalo v podstatě nic. Od dokopné jsme se s několika tvářemi viděli poprvé a bylo to znát. Za nejlepšího hráče určím Severu, který měl v sobotním vedru v nohách poločas za áčko a výrazně nám v defenzivní hře pomohl. Do příště máme určitě co zlepšovat.

TJ Sokol Chvalšiny
Zdeněk Čarek (TJ Sokol Chvalšiny): Bohužel jsme se nedokázali dostat do vedení už v prvním poločase, kdy jsme po čtvrthodině mohli vést o tři góly a i v dalším jeho průběhu zahazovali tutové šance.To druhý poločas byl lepší. Důsledná práce útočníků skončila první brankou. Skvěle napadající Fučík odebral míč gólmanovi a patou předložil přihrávku nabíhajícímu Podskalskému, který vstřelil vedoucí gól v zápase. I druhá branková akce byla nádherná. Práce záložníků na polovině hřiště vedla k odebrání míče soupeři. Sluka dobře potáhl míč na hranici středového kruhu a krásnou přihrávkou přes obránce přihrál přesně na nabíhajícího Fučíka, který se ve vápně nemýlil. Soupeř nic nevzdal a přes vysoké teploty, které venku vládly, vynaložil všechny síly k vyrovnání. My jsme však odolali a dovolili soupeři pouze snížit. Škoda jen neproměněních šancí, které jsme měli, protože zápas mohl být dávno rozhodnut a my mohli v poklidu dohrávat.



Sestavy


FC Velešín B
F. Schneider [-] - M. Matuška [-] (53. J. Trestr [-] ) , J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] , J. Opekar [-] (46. F. Malovec [-] ) - F. Jaroš [-] , T. Semerád [-] , P. Fišer [-] - M. Lefan [-] (70. D. Pospíšil [-] ) , L. Trnka [-] , J. Mikeš [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Klimeš [-] - M. Babinský [-] , T. Holas [-] , M. Kamenský [-] (76. L. Lamač [-] ) , P. Kliner [-] - T. Nymsa [-] (46. P. Postl [-] ) , P. Sluka [-] , J. Decarli [-] , M. Postl [-] - P. Podskalský [-] , L. Fučík [-]

ŽK: 47. T. Semerád , 85. F. Jaroš , 86. J. Severa , 88. J. Zatloukal .
Hráči zápasu: J. Severa - L. Fučík .
Místo: Velešín. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.