4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk nezvládl odčinit zaváhání prvního kola, nyní nestačil na domácí Dolní Dvořiště a prohrál


Branky


0

I přes skutečnost, že týmu FK Dolní Dvořiště byl z organizačních důvodů odložen zápas úvodního kola, počáteční nesehranost se na něm neprojevila. Ba naopak.

Do utkání domácí fotbalisté vstoupili s obrovskou vervou a nakonec na ně jejich soupeř FC Šumava Frmyburk "B" nestačil. Po výsledkově těsné první půli přišel střelecky úspěšný druhý poločas a konečné skóre mluví za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupilo Dolní Dvořiště

Jelikož dolní Dvořiště díky pořádanému zápasu místní staré gardy proti stejné kategorii pražské Sparty, bylo jeho fotbalistům z důvodů této organizace úvodní utkání odloženo a pro domácí kádr se příprava o týden prodloužila. Mohli proto ihned z počátku narazit na počáteční nesehranost, jak se také veřejně spekulovalo, ale to se nestalo. Frymburk ve svém prvním letošním soutěžním utkání zaváhal a tak si potřeboval štít očistit.

Úvodní poločas, co se skóre týče, nabídl pouze jednu branku, která dostala do průběžného vedení dolnodvořištecké. Skóre otevřel sedm minut před ukončením půle navrátilec do mateřského klubu Krenauer. Zhruba dvacet metrů od soupeřovy brány dostal balon na nohu, neotálel a okamžitě vyzkoušel, jak je Čábela pozorný. Ten ke své smůle na ránu mířenou k tyči nedosáhl a Frymburk poprvé inkasoval. Do šaten tak odcházeli svěřenci trenéra Bršťáka o chlup šťastnější a do další fáze utkání vstupovali z lepšího postavení.

Frymburk ztrátu dorovnal, poté třikrát inkasoval

Druhá půle již byla oproti té první jako otevřená střelnice s přímými zásahy. Ten první už po deseti minutách znamenal vyrovnání, když Salzer zahrával standardní situaci. Jeho střela sice mířila do postavené zdi, ale Štěstěna jistě stála při týmu hostí. Letící balon nastřelil ruku kryjícího Varhola a následně se odrazil do protipohybu Posla, jenž neměl šanci zareagovat a gólu zabránit. To bylo ovšem ze strany hostí vše a dále byli úspěšní exekutoři pouze domácí. V osmašedesáté minutě vrátil vedení svému týmu agilní Zeman poté, co se prosadil také více šťastněji, když jeho střílený pokus z levého horního rohu pokutového území zblokoval obránce Frymburku a sražený míč obloučkem zapadl až do sítě za Čábelova záda. Nutno podotknout, že se fotbalisté z přílipenské destinace odvážně prali, ale na další rozruch již nestačili. Pouhých deset minut hry dělilo Dolní Dvořiště od dalšího střeleckého úspěchu a tentokrát se prosadil i matador Pecha. Z čista jasna přebral míč uvnitř šestnáctky a bezpečně jej vsítil do klece. No a poslední střelec asistoval i u čtvrté domácí branky, když se hrnul do útoku společně s Krenauerem, ale prvotní střelec přihrát odmítl, nýbrž chladnokrevně pod zasahujícím Čábelou završil vítězné skóre.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Mokoš [-] , P. Varhol [-] (79. M. Marek [-] ) , J. Kubík [-] , M. Hajdák [-] - J. Řepa [-] (86. Z. Rubeš [-] ) , T. Macanovič [-] , P. Pecha [-] , V. Kotlár [-] (76. R. Papaj [-] ) - T. Zeman [-] , J. Krenauer [-]

FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - K. Malák [-] , J. Berit [-] , M. Glos [-] , V. Tomka [-] - M. Neumann [-] , P. Juhaňák [-] , P. Schneider [-] - J. Salzer [-] , Z. Skípala [-] , J. Žák [-]

ŽK: 44. J. Kubík , 56. T. Macanovič - 56. J. Salzer , 76. P. Schneider , 80. P. Juhaňák .
Hráči zápasu: P. Pecha , J. Krenauer .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 102.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.