Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rillich svým hattrickem přispěl k vysoké výhře Frymburka nad rezervním mužstvem Velešína


Branky


0

Poté, co úvodní dvě kola byla pro FC Šumava Frymburk "B" spíše zklamáním, jako by přílepenký fotbalový klub vstal z mrtvým a pěti přesnými úcery uzemnil svého soka FC Velešín "B". Hosté, kteří nemohli spoléhat na střídající hráče a vrhli se do utkání s pouhou jedenáctkou nasazeých fotbalistů, po čas devadesáti minut uděřili pouze jedinkrát po čemž následně nemohli pomýšlet na úspěšný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk svou nadvládu nedokázal včas zužitkovat v gól, čemuž následoval po zásluze proměněý potiútok Velešína

Úvodní poločas, co se herní převahy a vypracovaných šancí týče, patřil domácímu mužstvu, jehož ale stíhala špatná efektivita v podání přesnosti přihrávek. Zásadní nedostatek fotbalistů Šumavy dále zel i v nepřesné koncovce standardních situací, ale mohl je ujistit také fakt, že hosté z Velešína na tom nebyli o nic lépe. Již v první minutě zápasu mohl chybu domácí defenzivy potrestat hostující hrot, jenž se zjevil sám v oblasti penaltové značky, avšak Čábela byl v souboji jeden na jednoho úspěšnější. O minutu později mohl skóre otevřít na druhé straně Rillich, kdežto ani on neuspěl, když se z jeho rána z hranice pokutového území mezi tři tyče Schneiderovy klece nevešla. Kýžený efekt se ne a ne dostavit, čemuž nadále následovala neefektivní hra s minimem šancí. A to až do druhé poloviny úvodního dějství, když už několika příležitostmi zahrozili domácí. Nejprve ve čtyřiadvacáté minutě vystřelil z téměř třiceti metrů Salzer, ovšem jeho tvrdou střelu Schneider vykryl na roh, jenž nebezpečný nebyl, avšak o tři minuty později byla k vidění opravdová fotbalová paráda. Rillich utekl po pravé straně, z níž centrem naservíroval míč do vápna Vrátilovi a poslední jmenovaný vystřihl akrobatické nůžky, jimiž ale přesně netrefil. Záhy ještě střílel z poza pokutového území velice aktivní Rillich, ale ani jeho pokus nedokázal najít cíl za zády soupeřova brankáře. Rohový kop z třicáté deváté minuty se už Frymburku stal osudným. Centrovaného balonu se zmocnili velešínští, kdy na konci průnikové pobídky byl jediný hostující střelec Čulík a v individuální akci obešel i samotného Čábelu a nakonec zasouval balon do opuštěné branky. Více důležitého první poločas nenabídl a tak se domácí s nepříznivým skórem museli popasovat až po změně stran.

Vynikající obrat domácího celku tak upravil výsledek

Frymburk do druhé poloviny utkání provedl nějaké změny v sestavě a ty se zdály být tím správným krokem za úspěchem. Hned v první minuté duální periody Vágner pobídl Rillicha k zakončení a ten se tentokrát již nemýlil a branka mu byla uznána i přes pravdivou skutečnost, že ji jmenovaný střelec dosáhl z postavení mimo hru. A bylo vyrovnáno. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a po pouhých pěti minutách mohl úspěšné zakončení slavit i předchozí nahrávač Vágner, jemuž přihrál na oplátku Rillich a oba aktéři si tak role vyměnili, po čemž zajistili dokonání obratu průběžného výsledku. Příští gólový zápis se udál až po hodině hry. Zkušený obránce Kaňa se též rozhodl prověřit kvality mladého Schneidera, ovšem ke štěstí frymburského střelce se nakopnutý míč otřel o jednoho z clonících soupeřů a Velešín inkasoval potřetí. Hostující celek už byl, tak říkajíc, na lopatkách a ve vzduchu visela pouze otázka, kolikrát se ještě Šumava trefí, jelikož se zápas dohrával pouze z povinnosti. Dva další zářezy do pomyslné pažby už patřili pouze domácímu ostrostřelci Rillichovi, jenž projektily  za záda brankáře Velešína dopadly ještě dvakrát a dílo bylo dokonáno.  Hattrick agilního útočníka domácího mančaftu se podepsal pod vstřeleným legendárním bůrem a svěřenci trenéra Matúše tak mohli slavit úvodní vítězství.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Lukáš Matúš (FC Šumava Frymburk "B"): Naše vítězství bylo zcela zasloužené, i když jsme v prvním poločase nedokázali proměnit šance. Ve druhém poločase přišlo po vystřídání zlepšení a na hřišti jsme jasně dominovali. Jsem rád, že se střelecky probudil Rilíšek, kterému to snad pomůže do dalších zápasů. Uprostřed hřiště kralovali Juhís s Vráťou. Překvapil mě i mladý Antlík, i když bude muset dohnat fyzickou kondici. Doufám, že si pohodu z druhého poločasu přeneseme do dalšího domácího utkání s Přídolím a získáme další tři body do tabulky. Nejlepším hráčem zápasu bez komentáře Rillich.

FC Velešín B
Daniel Kudláček (FC Velešín "B"): Musím uznat, podali jsme strašný výkon. Během deseti minut jsme si vytvořili tři šance a prosadili se jen jednou. Muselo nám dopomáhat celkem šest dorostenců, kteří přijeli ze svého zápasu v Lišově a pokračovali s námi, jinak bychom se v počtu pěti lidí mohli jít klouzat. Po vlastních chybách jsme soupeři čtyřikrát nabili ostrými, zkrátka tragédie. Za nás jednoznačně nejlepší Čulík.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - B. Vágner [-] (67. Z. Skípala [-] ) , T. Kaňa [-] , K. Malák [-] (63. J. Vinecký [-] ) , M. Glos [-] (46. D. Antl [-] ) , V. Tomka [-] - P. Juhaňák [-] , F. Malina [-] (46. M. Neumann [-] ) , Z. Vrátil [-] - J. Rillich [-] , J. Salzer [-] (63. J. Žák [-] )

FC Velešín B
F. Schneider [-] - J. Opekar [-] , Š. Král [-] , B. Rameš [-] , F. Jaroš [-] - L. Hosenseidl [-] , D. Kudláček [-] , F. Malovec [-] , M. Matuška [-] - T. Čulík [-] , L. Trnka [-]

ŽK: 89. V. Tomka , 89. Z. Vrátil .
Hráči zápasu: J. Rillich - T. Čulík .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - S. Budík, J. Micák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.