6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl! Kájov od Vltavy schytal šest banánů


Branky


36. J. Žák , 40. R. Karták , 45. J. Toth , 48. M. Liška , 61. J. Kališ , 83. L. Sojka
0

Obrovské překvapení kola se událo na fotbalovém hříšti v Loučovicích. K utkání dorazil TJ Sokol Kájov, jenž hodlal své poměry poměřit s domácími fotbalisty.
Tým FC Vltava vstoupil do nové sezóny úspěšně a ještě nezaznamenal ztrátu jediného bodu. Kájov na tom nebyl jinak a tak se utkání předem mohlo zdát vyrovnané. Podíváme-li se ale na konečný výsledek utání, rozhodně tomu tak nebylo a Kájov obdržel v Loučovicích těžkou porážku.

 

Před zahájením obě mužstva uctila památku G. Procházky minutou ticha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod do utkání vzal tým FC Vltava do svých rukou

Začátek utkání vůbec nenaznačoval jednoznačný průběh, ba naopak, dle odvedené hry obou soupeřů ve vzduchu zaváněl vyrovnaný zápas s nerozhodným výsledkem. Zhruba úvodní půlhodina hry se nesla v duchu několika průběžných příležitostí, na jejichž koncích rozhodovaly buď zodpovědně hrající zadní řady anebo se na dosavadním neúspěchu podepsala neefektivita v podobě špatné přesnosti, případně dominovali brankáři. První gólový zápis utkání přinesla až šestatřicátá minuta. Karták kolmou přihrávkou pobídl Žáka, jenž si zaběhl za obranu a v individuální příležitosti brankáře Galka prostřelil. O čtyři minuty později se uvedl v dobrém světle opět Karták a tentokrát jako střelec. Ten vystihl chybu v kájovské hře a po jeho střele bodlem Galko lovil míč ze sítě podruhé. Závěr prvního poločasu si řekl ještě o jeden důvod ke gólové radosti. Kájov zahrával v poslední minutě úvodní půle rohový kop, jehož se zmocnili domácí fotbalisté a únik přes celé hřiště Toth proměnil na poločasové tříbrankové vedení.

 

Kájov nestačil zareagovat na ztrátu a vysoko prohrál

Vstup do druhé pětačtyřicetiminutovky vyšel domácímu mužstvu na jedničku. Po necelých třech minutách na hřišti se prosadil střídající matador a maratonec, jenž za domácí tým nastoupil po třinácti letech. Po Kališově kolmici byla celá kájovská obrana doslova vyšachovaná , zůstala opařená a dostat míč do opuštěné brány bylo pro Lišku snadným úkolem. Fotbalisté Kájova se snažili o tlak poté, co prostřídali některé hráče za čerstvé síly, ale ani to jim jen k náznaku úspěchu nestačilo. Loučovický brankář Hüttner měl zkrátka svůj den a chytal bravůrně. V šedesáté první minutě si na svůj gólový výčet připsal zářez i Kališ. Ten vystihl chybu zadáků Kájova před jejich brankovištěm a svou bombou propálil vše, co mu stálo v cestě. A třešničkou na dortu loučovického úspěchu byla šestá vstřelená branka. Výhodu nepřímého volného kopu na hranici pokutového území měli sedm minut před koncem utkání domácí a při souboji na přední tyči Sojky s Petříkem se míč v rozhodující chvíli otřel o obránce hostí, načež skončil v síti.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (FC Vltava): Pro nás velmi cenná výhra, vždyť Kájov se nám nepodařilo porazit už dlouhou dobu. Náš brankář udržel čisté konto, za což jej chválím, jelikož vytáhl opravdu dobré zákroky. Vyzdvihnout si zaslouží také navrátilec Liška, jenž měl skvělý start a po třech minutách na hřišti se uvedl gólem. Jinak je potřeba poděkovat celému týmu, všichni šlapali až do konce. Díky náskoku se na hřiště dostali všichni střídající, včetně dvojčat Matulíkovým, kterým je patnáct let a okusili první minuty v mužské kategorii.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (TJ Sokol Kájov): Utkání jsme si po vlastních chybách prohráli sami. Absolutně jsme vyhořeli na taktické hře a k tomu se aktivně přidal soupeř svým pohybem. Výsledkem bylo též alarmující skóre zápasu, jež hovoří jasně pro domácí. Jako nejlepšího hráče za náš tým určím Tomáše Galka, který odvedl nejlepší výkon.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - S. Gocala [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] (67. P. Zábranský [-] ) , J. Toth [-] (83. J. Matulík [-] ) - J. Žák [-] (80. V. Matulík [-] ) , M. Toman [-] , J. Kališ [-] , L. Sojka [-] - P. Hynšt [-] (46. M. Liška [-] ) , R. Karták [-] (75. V. Dudla [-] )

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] , J. Šmikmátor [-] (54. M. Klíma [-] ) , J. Němec [-] - J. Čer [-] (59. P. Doubek [-] ) , A. Didkivský [-] , J. Čermák [-] , J. Baláž [-] - L. Mašek [-] (58. J. Fišer [-] ) , D. Čábela [-] (67. M. Frühauf [-] )

ŽK: 74. M. Liška - 52. A. Didkivský , 82. V. Žilavý .
Hráči zápasu: M. Hüttner , M. Liška - T. Galko .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - M. Louda, K. Korbel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.