2:1
(2:0)
68. L. Sojka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vypjatém derby dosavadní lídr z Loučovic neuspěl a vedení se ujal malontský Hraničář


Branky


11. J. Pešl , 25. L. Pulec - 68. L. Sojka
0

Poměr sil prvního celku tabulky s druhým nabídl dozajista to, co má správné derby obsahovat. Spousta fotbalové snahy, opravdový ranec rozdaných varování, včetně dvou červených karet a opravdu těsný závěrečný výsledek. Souboj o vedoucí příčku tabulky vyšlo lépe pro domácí TJ Hraničář Malonty, kdy místní fotbalisté chytili za pačesy příležitost obsadit čelo přeborového žebříčku a drží si tak neporazitelnost. Kdežto mužstvo FC Vltava okusilo letošní premiérovou ztrátu bodů a s nepatrnou ztrátou zůstává v závěsu za nynějším soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty si po aktivním začátku vydobyly uklidňující vedení

V aktivnější formě do tohoto utkání vstoupili fotbalisté Malont a chopili se veškeré herní zodpovědnosti. Byli běhavější se znatelně větší chutí do hry, přičemž byli dříve u balonu, z čehož následně těžili. Již v jedenácté minutě se postarali o první gólový zápis, jenž následoval po opravdu pohledné souhře po ose Žalud – Pulec až na Faltuse, jenž našel krásně na rohu velkého vápna nabíhajícího Pešla a poslední jmenovaný hráč otevřel skóre, když brankáře Hüttnera úspěšně prostřelil. Začátek druhé poloviny úvodního dějství měl na programu další střelecký úspěch Hraničáře. V pětadvacáté minutě byl u míče opět Žalud, jehož přihrávka našla agilního hrota Pulce a ten si po zatažení balonu pohrál s dvěma bránícími soupeři a zavěsit míč do branky už pro něj problém nebyl. Ještě před samým ukončením první pětačtyřicetiminutovky byl Faltus po vzájemném dohadu s protihráčem vykázán ze hřiště a domácí museli další fáze zápasu dohrávat v deseti hráčích.

Vltava sice snížila, na větší herní vzrušení ale nedosáhla

Ve druhém poločase byli aktivnější loučovičtí fotbalisté, kdy se chopili všemi silami již předurčeného průběhu a snažili se s nepříznivým stavem něco kloudného udělat. Malonty jen bránily a hrozící balony odkopávaly do bezpečí. Že s takovou herní strategií uspět nemohou, jim muselo být předem jasné a tak se svěřenci trenéra Hoška dočkali zaslouženého snížení. Hosté se tlačili s chutí dopředu, načež se míč dostal až k Sojkovi a ten z relativní blízkosti vstřelil kontaktní gól. Ačkoliv pro Vltavu stále existovala naděje pro vykřesání bodu, poslední dvacetiminutovka byla spíše taková, jak se lidově říká, bramboračka s minimem šancí, které by mohly rozhodnout a tak domácí mužstvo mohlo slavit další vítězství a posun na čelo tabulky.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (TJ Hraničář Malonty): Z pohledu předsedy klubu nemůžu zapřít opravdovou spokojenost, vedeme tabulku, takže to nejde jinak. Bylo to takové derby, jaké má být. Emotivní zápas z obou stran, kde první s druhým bojoval o vedoucí příčku, což zařízl pouze rozhodčí Gondek. Zde by bylo třeba se pozastavit, jelikož, když nám tři ze čtyř utkání píská jeden a ten samý sudí, měli by se páni z vedení okresního přeboru zamyslet a pustit k tomu mladší kluky. On to utkání opravdu nezvládl. Co se týče naší hry, vstoupili jsme do zápasu velice aktivně, což nám po prvním poločase přineslo také dobré dvoubrankové vedení. Druhá půle z naší strany byla spíše pasivní, kdy jsme výsledek bránili a náš bývalý hráč Sojka se dokázal prosadit, čímž výsledek snížil na těsný rozdíl. Nejlepší hráč byl pro dnešek rozhodně Martin Beneda, který si utkání doslova odběhal a zaujal nejvíce, jehož bych rád opět doplnil Lukášem Pulcem, jenž se gólově prosadil.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (FC Vltava): Nevyšel nám vstup do zápasu a po vlastních chybách nás domácí potrestali, po čemž zaslouženě vedli o dvě branky. Druhou půli jsme začali aktivněji, ale naší snahu zastavil buď faul anebo domácí pomezní. Jednou se nám to skórovat podařilo,ale potom ani hra na tři útočníky nepomohla a tak jsme odjeli s prázdnou.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , J. Debnár [-] , J. Kubát [-] (89. M. Městecký [-] ) - V. Žalud [-] (59. R. Tomáš [-] ) , T. Faltus [-] , J. Pešl [-] , M. Kouba [-] - M. Beneda [-] (88. P. Setla [-] ) , M. Gažák [-] (76. L. Mezei [-] ) , L. Pulec [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - S. Gocala [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-] - J. Žák [-] , M. Toman [-] , J. Kališ [-] , L. Sojka [-] - R. Karták [-] , P. Hynšt [-] (46. V. Dudla [-] )

ŽK: 37. T. Faltus , 44. J. Pešl , 56. J. Kubát , 90. M. Kouba - 33. P. Hynšt , 40. J. Žák , 51. M. Toman , 86. M. Hüttner , 90. M. Koutský . ČK: 38. T. Faltus - 43. J. Žák .
Hráči zápasu: L. Pulec , M. Beneda - R. Karták .
Místo: Malonty. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Gondek Štefan - Papaj Josef, Hüttner Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.