Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozdílem dvou tříd uhrála Vltava domácí duel, v němž rezerva Větřní padla vysokým rozdílem


Branky


6. M. Toman , 36. M. Toman , 53. M. Somolík , 56. M. Toman , 58. M. Toman , 63. J. Kališ , 66. M. Toman , 80. V. Dudla , 90. L. Sojka - 34. M. Kotlár , 70. M. Kotlár
0

Opravdu nevídaným fotbalovým výsledkem skončil duel pátého kola okresního přeboru, kde domácí tým FC Vltava jasně ovládl hru na svém hřišti a svému soku SK Větřní "B" nastřílel hned devět branek a inkasoval pouze dvakrát. Hosté v roli nováčka soutěže aktuálně nezažívají nejlepší období, ačkoliv do ročníku vstoupili poměrně úspěšně. Naopak loučovičtí fotbalisté tímtož vítězným úspěchem sesadili z pomyslného trůnu malontského soupeře a ujali se průběžného vedení žebříčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek první poloviny nenasvědčoval konečnému skóre

Větřínská Benfika, díky současně hrajícímu prvnímu mužstvu, nemohla čerpat fotbalisty ze svého Áčka, tak do Loučovic přijela posilněna pouze o mladé dorostence a již od samého úvodu do utkání byla znatelně vidět převaha domácí Vltavy. A první branka na sebe nenechala dlouho čekat. Nenápadné střele kanonýra Tomana nevěnoval hostující brankář Votýpka téměř žádnou pozornost, jelikož byl přesvědčen, že míří mimo branku a již v šesté minutě lovil míč ze své sítě poprvé. Následoval festival tristně zahozených šancí útočících hráčů loučovického týmu, načež přišlo potrestání v podání soka z Větřní, když se opravdu fotbalově pohledným momentem o vyrovnání ve třicáté čtvrté minutě zasloužil Kotlár, ale dlouho se ze vstřelené branky hosté neradovali, když se po necelých dvou minutách prosadil opět Toman a upravil průběžné skóre zápasu na těsné poločasové vedení Loučovic.

Vltava si otevřela střelnici a soupeře nelítostně rozstřílela

 Druhý poločas již zel v opravdové dávce fotbalovosti i vstřelených branek. Domácí na hosty doslova naběhli a skóre se začalo vážně bleskovou rychlostí navyšovat, svůj den měl zejména již dvoubrankový Toman, jenž se svou střeleckou úspěšností stále nekončil. Ale ještě před ním ve třiapadesáté minutě vedení navýšil také skvěle hrající Somolík, jehož již zmiňovaný po gólech hladový spoluhráč doplnil dvakrát během pěti minut a na pod pětibrankovým vedením se podepsal ještě stihl podepsat též agilní Kališ. Chuť po vysokém vítězství s plynoucím časem ještě stoupala a jelikož toho Toman stále neměl dost, nadělil Votýpkovi v pořadí sedmou branku. Malá jiskra naděje a uhájení alespoň menší ztráty pro Větřní svitla dvacet minut před koncem. Kotlár se dostal až do pokutového území a snažil se vystřelit, jenomže domácí si s ním poradili, avšak nedovoleným způsobem. K pokutovému kopu se tak postavil aktér sám a chladnokrevně zakončil. To však byla z pohledu hostujícího týmu konečná. Víc toho nedokázal, naopak ještě dvakrát inkasoval. Deset minut před koncem se mezi střelce zapsal také Dudla a v poslední minutě utkání udělal za převelice úspěšnou hrou sladkou tečku Sojka, který završil výmluvnou devítibrankovou kanonádu.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (FC Vltava): I přesto, že poločas skončil o jednu branku a nenasvědčoval konečnému skóre, naštěstí to tam po pauze začalo padat a utkání jsme úspěšně zvládli. Díky vysokému vedení se na plac opět dostali mladíci a chytali tak své zkušenosti v dospělácké kategorii. Momentálně u nás vládne dobrá parta a fotbal kluky baví, čehož si cením nejvíce!

SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B"): Na zápase jsem přítomen nebyl, jelikož jsem reprezentoval náš A tým, ale popravdě vám tento výsledek nezhodnotí takřka nikdo. Zkrátka naši hráči doplatili na špatnou tréninkovou morálku a ta se v zápase jasně projevila. Pokud chceme chodit trénovat ve čtyřech lidech, nemá cenu zkoušet hrát v okresním přeboru a můžeme se vrátit zpět do soutěže. V takovém případě nemůžeme uhrát celé zápasy, když rozhoduje naše únava ve druhém poločase.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Liška [-] , S. Gocala [-] , J. Fejtek [-] (73. J. Matulík [-] ) , J. Toth [-] - V. Dudla [-] , J. Kališ [-] (71. M. Šíma [-] ) , M. Somolík [-] , L. Sojka [-] - M. Toman [-] (68. P. Zábranský [-] ) , R. Karták [-] (81. J. Hošek [-] )

SK Větřní B
M. Votýpka [-] - P. Šaray [-] , L. Turek [-] , F. Soukup [-] , M. Vegeš [-] - M. Kotlár [-] , J. Cifreund [-] , T. Hromada [-] , M. Jílek [-] - P. Homer [-] , J. Kopřiva [-]

ŽK: 56. R. Karták - 51. P. Šaray .
Hráči zápasu: M. Toman , M. Somolík .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Marek Jan - Hüttner Miloslav, Peltán Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.