0:3
(0:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 13:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní v závěru utkání zapracovalo a Frymburku vítězství těsně vyfouklo


Branky


29. Z. Ginzel , 86. M. Homer (p.) , 87. J. Sukdolák - 4. M. Juhaňák (p.) , 8. Z. Vrátil , 55. Z. Vrátil
0

Jarní polovinu okresního přeboru odstartovalo také větřínské fotbalové hřiště, kde tým SK Větřní B hostil soupeře z břehu Lipna, jmenovitě FC Šumava Frymburk B. Toto utkání dvou rezervních mužstev nabídlo hned půltucet branek včetně dvou proměněných penalt, ovšem ani jeden ze zúčastněných týmů nevzešel z tohoto boje jako vítěz a tak se body spravedlivě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po rychlém vedení byl Frymburk na koni

Do utkání nastoupil v jasné převaze tým frymburské rezervy a to vyšlo náležitě najevo. Už ve čtvrté minutě si obrana Větřní nevěděla rady s ofenzivní prací svého soupeře a zastavila jej v rozporu s pravidly. Bohužel pro svěřence hrajícího trenéra Sulzera v pokutovém území, načež byl rozhodčí Kemény nucen nařídit penaltu. K její zahrání se postavil Martin Juhaňák, který ji s přehledem proměnil. Zjevná převaha Frymburka se nadále stupňovala. Nebylo odehráno ani deset minut, přičemž se síť za Dobrovodského zády vlnila podruhé a do střeleckých statistik se svou první jarní trefou zapsal i agilní Zdeněk Vrátil.

Takto vyvíjející se zápas donutil větřínské k razantnímu kroku. Ti své řady přeskupili tak, aby soupeři dovolili opravdu co nejméně a aby se zároveň stali jeho rovnocenným soupeřem. To se zdálo jako dobrá volba a ještě před poločasovou přestávkou dokázali vstřelit kontaktní gól, čímž Zbyněk Ginzel st. uzavřel úvodní půlhodinu. Zbytek první půle se tak dohrával spíš mezi oběma vápny a k výraznějšímu zakročení se nedostalo.

Větřní se semklo a vybojovalo bod

Po výměně stran na trávník domácí fotbalisté vstoupili značně motivovaní a s vyšší sebedůvěrou přišla i zodpovědnější hra. Jejich odhodlání přineslo herní převahu a zhruba deset minut byli rázem lepším týmem, ovšem stále bez radosti z vyrovnání. Říká-li se „nedáš – dostaneš“, rozhodně to v tomto případě bere za pravdu, jelikož Frymburk dokázal své příležitosti využít ihned záhy a opět zásluhou Zdenka Vrátila, jenž svému týmu vrátil dvoubrankové vedení.

Ani to ale pro domácí neznamenalo, aby skládali zbraně. Ba naopak. Tak moc chtěli bodovat, že se dokázali dvakrát během dvou minut prosadit. Trvalo to sice dlouho a ony dva údery přišly v za pět minut dvanáct, důležité však je, že přišly a pod oběma je silným písmem podepsán Jiří Sukdolák. Ten se v osmdesáté šesté minutě dopracoval až do vápna kde byl nedovoleně zastaven a výhodu penalty dostali i domácí. K její zahrání byl povolán Milan Homer a ani on tuto stoprocentní příležitost nezahodil. O minutu později prvně jmenovaný přidal vyrovnávající trefu a to rezervní tým Větřní nabudilo natolik, že chtělo i vyhrát.

Samý závěr utkání byl dobrou šancí pro sedmý zápasový gól, kde se domácí opět hrnuli ku brance Frymburka, ale zde úřadoval Tomka. Ten slibně vyvíjející se akci soupeře zastavil až tak razantně, že za to byl nekompromisně odměněn červenou kartou. Po urputném boji tak obě mužstva brala bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (hrající trenér): Až na jedno vyloučení Vaška Tomky bych řekl, že se jednalo o slušné utkání, které otevřelo jarní část sezóny. Vážně se nejednalo o nic zákeřného, spíše se hrálo v dobrém tempu a ve formě fair play. Toto utkání splnilo opravdu vše, co se od nedělního fotbalu očekává, ale netroufnu si vyzdvihnout nikoho více, než by si zasloužili ostatní. Za soupeře mluvit nemohu a co se týče naší hry, hráli jsme kolektivně jako jeden celek a tak pochválím celý tým.




Sestavy


SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - L. Turek [-] , M. Votýpka [-] , M. Vegeš [-] , Z. Ginzel [-] - M. Přibyl [-] , P. Homer [-] , J. Šustr [-] , O. Dvořáček [-] - V. Sulzer [-] (63. J. Sukdolák [-] ) , M. Votýpka [-] (46. M. Homer [-] )

FC Šumava Frymburk B
V. Šisler [-] - V. Tomka [-] , R. Mertl [-] , T. Kaňa [-] - Z. Vrátil [-] (82. M. Neumann [-] ) , B. Vágner [-] (54. F. Malina [-] ) , J. Vinecký [-] , M. Juhaňák [-] - J. Rillich [-] , J. Salzer [-] , P. Tichovský [-]

ŽK: 42. P. Homer , 90. O. Dvořáček - 81. Z. Vrátil . ČK: 90. V. Tomka .
Hráči zápasu: Z. Vrátil .
Místo: Větřní. Počet diváků: 89. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - JANDA Jaroslav (N), SALZER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.