Po dvou zásadních obratech se z vítězství raduje Křemže


Branky


23. J. Fučík , 70. M. Vosika , 80. P. Kouba - 38. M. Toman , 47. M. Somolík
0

Za sobotního úmorného horka přijely do Křemže Loučovice. Loučovičtí museli za každou cenu zvítězit, pokud chtěli ještě pomýšlet na postup. To se jim však v zápase nepodařilo a Chvalšiny mohly o pár hodin později oslavovat svůj postup do 1.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučovický hon za vstřelením branky

Hostující Loučovice byly od začátku lepším týmem a domácí byli pod velkým tlakem. První patnáctiminutovka však naneštěstí pro Loučovice byla bez nějaké větší gólové příležitosti, a tak byl stav utkání bezbrankový. Hosté se snažili hrát kombinačně a domácí využívali rychlých brejků, avšak loučovická obrana byla vždy neprostupná. Ve 23. minutě domácí diváci slavili první branku utkání, o kterou se postaral Fučík po obrovské chybě gólmana Hüttnera, který se zamotal do vlastních kliček, J. Fučík ho oloupil o balón, a přišel tak ke gólu jako slepý k houslím, 1-0. Druhou branku Sokolu mohl přidat Kouba, ale jeho samostatný únik vychytal gólman Vltavanu. Loučovičtí si vypracovali několik nebezpečných střel z okolí vápna, avšak hráčům chyběla potřebná přesnost na kopačkách. O pár chvil později měli hosté obrovskou brankovou příležitost, a když už to vypadalo na jasný gól, tak přišla od hostů ještě přihrávka navíc a ti posléze ani nevystřelili. Křemže byla po svém gólu hodně zatažená a nechávala hodně prostoru pro hostující kombinace. Loučovice se přeci jen dočkaly vyrovnání v závěru poločasu, kdy se ve 38. minutě po tvrdém souboji prosadil střelou z vápna do protipohybu brankáře uzdravený M. Toman a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 1-1

Dokonalý obrat domácích

Poločasová pauza přišla vhod spíše hostům, kteří nastoupili s velkým odhodláním zápas otočit. To se jim také povedlo, když se v sedmačtyřicáté minutě prosadil krásnou střelou z přímého kopu M. Somolík a otočil na 2-1 pro Loučovice. Loučovičtí posíleni povoleným dopingem – gólem – se snažili o přidání třetího zásahu. Toho se mohli dočkat o pár chvilek později, jenomže Somolík selhal ve vyložené příležitosti a naneštěstí pro Loučovice se ještě k tomu zranil. Nucený odchod výborně hrajícího Somolíka hosty citelně oslabil, a tak se ke slovu přihlásili domácí. Ti začali srdnatě bojovat, kolikrát i za hranicí svých možností, a odměnou jim za to bylo vyrovnání v 70. minutě, kdy vyšlo domácímu trenérovi střídání a čerstvý muž na hřišti - M. Vosika, ukázal všem přítomným, jak se zakončují samostatné úniky a zkušeně zasunul za záda loučovického brankáře, 2-2. O deset minut později se domácí dočkali obratu, když P. Kouba dotlačil míč za brankovou čáru po přihrávce z pravé strany, 3-2. Navzdory enormní snahy hostujícího Vltavanu, se domácí ubránili, a tak si připsali velmi cenný skalp. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč: Hosté na nás vlétli a chtěli asi brzo rozhodnout, bohužel pro ně jejich rugbyové střeli na Č. Krumlov brankou skončit nemohli (smích). My jsme bojovali na hranici sebeobětování a zaslouženě jsme šli do vedení. Hosté nás pak zmáčkli a vyrovnali. Úvod druhé půlky nám hrubě nevyšel, ale nepoložili jsme se a dokázali jsme zápas otočit. Takhle by to šlo. Navíc trenérovi se povedlo střídání, a to když se jako žolík poslal do hry. Střelci Kouba a Fučík parádně zasunuli, když prokázali ve vápně patřičný důraz. Ještě bych chtěl pochválit Jakuba Troupa, který prodal své zkušenosti, a to jak na hřišti, tak večer v hospodě.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek, trenér: Je to stále stejné, vždy máme velmi dobrý začátek utkání, ale nejsme schopni dávat branky. Obrana po sedmi zápasech zklamala a podíl nese i gólman Hüttner. Dobře makalo duo Karták s Tomanem. Chvalšiny mají jistotu prvního místa a my se musíme soustředit na udržení alespoň místa druhého.



Místo: Křemže. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), DUDLA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.