Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Kájov se rozloučil s domácími diváky výhrou


Branky


0

Sobotní třetí hodina odpolední patřila v Kájově fotbalu. Na kájovský plácek přijel výběr frymburského béčka. Pro Kájov to byl poslední domácí zápas a domácí v něm chtěli zvítězit, což se nakonec, ač těsně, podařilo. Více informací najdete v podrobném reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích poté inkasovaný gól do šatny

Kájov od úvodních vteřinek diktoval tempo hry a šel brzy do vedení. Ve dvanácté minutě zahrával Sokol přímý kop. Brankář hostí Wernerův pokus vyboxoval pouze k Davidu Čábelovi, který placírkou pohodlně zavěsil na 1-0. Pro Čábelu to byla již sedmá branka v sezóně a zejména v posledních zápasech ho zastihla výborná forma. Ve 37. minutě skórovali domácí podruhé, když střídající V. Žilavý starší našel přesným centrem šajtlí volného J. Čermáka a nejlepší střelec Sokolu zvýšil na 2-0. Hostujícímu týmu se podařilo v závěru poločasu snížit. Klasický gól do šatny vstřelil zkušený J. Salzer, který propálil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě, 2-1. Tímto výsledkem také první poločas skončil.

Festival zahozených šancí

Začátek druhého poločasu nebyl pro oko diváka příliš pohledný a až na pár světlých momentů se nic nestalo. Zhruba po čtvrt hodině druhého poločasu však domácí Sokol zahrával přímý kop. K jeho zahrání se postavil Doubek, nacentroval balón, který si našel hlavu Jiřího Čermáka a ten vstřelil svůj sedmnáctý gól v sezoně, 3-1. Domácí se z třetí branky neradovali příliš dlouho, neb ihned po rozehrání ze středového kruhu se po chvíli zjevil sám před domácím brankářem útočník Opekar a snížil na 3-2. Kájovští si na konci utkání vytvořili několik slibných příležitostí. Zejména byla vidět dvojice Čermák, A. Didkivský, ale jejich koncovka byla žalostná. V samotném v závěru mohli hosté z Frymburku srovnat, ale únik Tichovského brankou neskončil, a tak se kájovští rozloučili se svými diváky tříbodovou výhrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: V první půli s přehledem vedené utkání z naší strany se v závěru stalo otevřené, když soupeř snížil na 2:3. Festival zahozených šancí z naší strany byl motem utkání, které jsme dovedli do vítězného konce. Nejlepší hráč Kájova: Didkivskij A




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Šmikmátor [-] , J. Baláž [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] - J. Čer [-] (74. M. Grabec [-] ) , P. Doubek [-] , J. Čermák [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , S. Werner [-] (26. V. Žilavý [-] )

FC Šumava Frymburk B
V. Šisler [-] - M. Břečka [-] , K. Malák [-] (74. J. Žák [-] ) , V. Tomka [-] - D. Antl [-] , M. Juhaňák [-] , R. Mertl [-] (46. M. Neumann [-] ) , F. Malina [-] (46. J. Opekar [-] ) - S. Budík [-] (46. J. Pecha [-] ) , J. Salzer [-] , P. Tichovský [-] -

ŽK: 65. K. Malák , 80. V. Tomka .
Místo: Kájov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - ŽILAVÝ Vladislav (N), SVOBODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.