Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov si na úvod soutěže doma zastřílel


Branky


0

Boršov splnil roli favorita a nastřílel Černému Dubu B 6 gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým rozhodl rychlou hrou

Černý Dub přijel do Boršova s mladým týmem, který bohužel neuspěl. Jako první se prosadil již v páté minutě Gruber Jan. Ani ne za pět minut se prosadil další domácí hráč Jan Šimeček. Domácí se tlačili do zakončení ale další branka na sebe nechala čekat až skoro ke kenci prvímu poločasu, kdy se trefil Jan Langer

Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první, domácí se tlačily k zakončení a to přineslo v padesáté minutě druhou branku hráče Jana Grubera. Hosté se bohužel proti domácímu týmu nedokázala prosadit. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a prosadil se hráč Machata Lubomír. Jako poslední se prosadil za domácí David Bída. Domácí si připsaly po zásluze plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Adam Utekl (fanoušek ): Domácí ukázaly skvělou hru a zaslouženě vyhrály. Uvidíme jak se nám povede dál.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
J. Bláha [-] - R. Kofroň [-] (86. T. Staněk [-] ) , J. Kuchař [-] , Z. Švejda [-] , R. Šafařík [-] - J. Šimeček [-] (75. M. Lysina [-] ) , D. Bíba [-] , L. Fessl [-] , J. Gruber [-] - L. Machata [-] , J. Langer [-] (85. V. Korejčík [-] )

TJ Slovan Černý Dub B
M. Lomský [-] - M. Nekola [-] (20. D. Tibitanzl [-] ) , J. Vaněček [-] , C. Barták [-] , J. Vostracký [-] - A. Kňourek [-] , J. Malovec [-] (35. J. Jany [-] ) , F. Grňák [-] (45. D. Potůček [-] ) , J. Krcho [-] - M. Krupčík [-] (45. T. Lejsek [-] ) , J. Častulík [-] (45. J. Šejnoha [-] )

Hráči zápasu: J. Gruber - D. Tibitanzl .
Místo: Boršov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hora Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.