1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 13:30

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná vyloupila Černý Dub


Branky


0

Hosté přijeli do Černého Dubu s jedenácti hráči tudíž se očekávalo, že to bude pro ně složitý zápas, ale opak byl pravdou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

První poločas se domácí těžko dostávali na polovinu soupeře a když se dostali, bylo to bez většího závaru před brankou a akce končili většinou před velkým vápnem. Za to hosté byli v první půli velice aktivní, když v 7.minutě zahrávali přímý kop z hranice velkého vápna, který hostující hráč centroval a balon nebezpečně prolétl vápnem. V 10.minutě „zahrozil“ domácí hráč střelou doprostřed branky Cahák. První vyloženou šanci měli hosté v 25.minutě, po střele z hranice vápna míč orazítkoval břevno a následnou dorážku vyrazil brankář na rohový kop. Posledních 15 minut prvního poločasu si hosté vytvořili tlak před brankou domácích, který končil většinou střelou nad nebo zákrokem brankáře. Ve 40. minutě dalekonosnou střelou Bašty vyrazil domácí brankář pouze před sebe a na následnou dorážku Kunágla byl krátky, 0:1. V poslední minutě první půle si Bašta naběhl ne křižnou přihrávku svého spoluhráče, když nechtěně zakopl a padal k zemi tak stačil hlavou trknout do balonu na který už brankář nestačil zareagovat a míč skončil v síti, 0:2. První půli tak zaslouženě šli do vedení hosté. 

Dub se snažil urvat alespoň bod, to se bohužel nepodařilo.

Druhá půle už se odehrávala spíše mezi vápny, ale aktivnější byli domácí. Po vystřídání nabrali domácí druhý dech a začali si vytvářet tlak. Ovšem šance končily většinou střelou těsně vedle nebo do brankáře. Za zmínku stojí střela Karafiáta ve 48.minutě, kterou brankář vyrazil na rohový kop. V 78, minutě se míč dostal s Vostrackému který z hranice velkého vápna krásnou přízemní střelou snížil skóre zápasu na 1:2. Ke konci zápasu už větší vyložené šance nebyly a tak hosté si vezou z Černého Dubu 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub B
Tomáš Lomský ( trenér domácích ): Byl to zápas dvou poločasů, první poločas nás hosté přehrávali, měli všechny odražené balóny a nám nefungoval přechod z obrany do útoku. Několikrát nás podržel brankář, presto jsme ho dvěma slepenými góly, prohráli 2:0.Druhy poločas jsme vystřídali maximální počet hráčů a vsadili na hru na tři útočníky. Soupeři, který neměl nikoho na střídání postupně odcházely sily a bylo otázkou času, kdy vstřelíme gól. Bohužel jsme z našeho tlaku vytěžili jenom jeden gól. Zápasu by spíše slušela remíza.




Sestavy


TJ Slovan Černý Dub B
M. Lomský [-] - J. Vaněček [-] , C. Barták [-] , M. Cahák [-] (46. M. Huttner [-] ) , J. Vostracký [-] - J. Jany [-] (46. D. Potůček [-] ) , A. Kňourek [-] , J. Malovec [-] (46. V. Karafiát [-] ) , J. Krcho [-] - J. Častulík [-] (46. M. Krupčík [-] ) , T. Lejsek [-] (46. J. Šejnoha [-] )

TJ Sokol Kamenná
F. Syrovátka [-] - Z. Hadrava [-] , J. Smolen st. [-] , J. Nečas [-] , J. Sýkora [-] - V. Trojan [-] , M. Lavička [-] , V. Kořínek [-] , F. Kubík [-] - Z. Kunágl [-] , M. Bašta [-]

ŽK: 88. M. Krupčík - 58. J. Smolen st. .
Hráči zápasu: J. Vostracký - M. Bašta .
Místo: Č.Dub. Počet diváků: 24. Rozhodčí: Stach Josef - Welser Václav, Šnejd Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.