1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si z Dobré Vody odvezl, jen bod


Branky


0

Dobrá Voda B přivítala v prvním kole na svém hřišti mužstvo Římova. Hostující tým zakončil loňskou sezonu na třetím místě a pro tu letošní by měl patřit k týmům, které se budou pohybovat nahoře. Na úvod Římov nečekalo nic jednoduchého, protože Dobrá Voda doma body jen tak nerozdává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty zápasu patřily domácím hráčům, když dvakrát z dobré vzdálenosti stříleli těsně vedle Novákovy branky. Poté se hra vyrovnala a dvě velké příležitosti si vypracovali hosté, ale samostatné úniky Koupala a po něm Žáčka se mezi tyče domácí branky nevešly. Skóre se měnilo poprvé v 19. minutě, když Štrajt centroval do vápna, jeho centr obránci odvrátili pouze k Froňkovi a ten střelou k tyči poslal Římov do vedení 0:1.

O několik minut později se Římov dostal do další velké šance. Štrajt postupoval z pravé strany sám na bránu, ale ani nadvakrát domácího brankáře Růnu nepřekonal. Závěr prvního poločasu patřil opět domácím, kteří měli míč častěji na kopačkách, ovšem do vážnějšího ohrožení hostující branky se nedostali.

Hned v první minutě druhého poločasu chyboval Římov v rozehrávce a následoval faul. K trestnému kopu z 18 metrů se postavil domácí Václav Hanousek a nechytatelnou ranou do šibenice srovnal na 1:1. Poté byla Dobrá Voda aktivnější a mohla přidat další gól. Za římovského brankáře ovšem zaskočil na brankové čáře obránce Bauer a následnou dorážku zblokoval Froněk. V 70. minutě se dostal Římov do velkého tlaku. Froňkův únik z pravé strany skončil na tyči. K dorážce se dostal Koupal, ale orazítkoval druhou tyč Růnovy branky. Třetí a poslední dorážku pak trefil Žáček pouze do náručí připraveného Růny. V zápase už pak žádná větší šance ani na jedné straně nepřišla, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer ( SK Dobrá Voda B ): "V nepříliš pohledném zápase si ani jeden tým moc šancí nevytvořil. Hosté šli do vedení po nedorozumění v našem vápně. My jsme dokázali srovnat na začátku druhého poločasu, když se z přímého kopu trefil Hanousek. Poté jsme měli obrovskou šanci, ale neuspěli jsme v sólovém nájezdu. Na druhé straně nastřelili hosté po brejku dvakrát tyčku. Zápas tak skončil zaslouženou remízou."

TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk ( TJ Sokol Římov ): "Vlastní chybou, po které dala Dobrá Voda krásný gól, jsme se připravili o vítězství. V zakončení jsme pak byli doslova tragičtí."



Sestavy


SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - J. Toman [-] , V. Hanousek [-] , P. Choboda [-] , J. Šedivý [-] - J. Marek [-] , M. Hakl [-] , K. Klíma [-] , P. Šteyer [-] - P. Zayml [-] , R. Candra [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - T. Kohout [-] , M. Kopt [-] , M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] - J. Rytíř [-] , P. Žáček [-] , B. Kuta [-] , L. Froněk [-] - J. Štrajt [-] , M. Koupal [-]

ŽK: 66. P. Šteyer - 60. L. Froněk .
Hráči zápasu: V. Hanousek - L. Froněk .
Místo: D.Voda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.