2:1
(0:0)
75. D. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve větrné loterii potvrdily Hodějovice roli favorita


Branky


59. D. Lojka , 63. J. Šíma - 75. D. Marek
0

Nové Hodějovice, které po třech letech účinkování v Okresním přeboru sestoupily do III. třídy skupiny A, přivítaly na svém hřišti mužstvo Štěpánovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotné utkání se hrálo za velmi silného větru, takže první poločas hráli hostující hráči po větru. Podle toho vypadalo i samotné utkání. První poločas nenabídl divákům příliš atraktivní fotbal. Ačkoli hrály Hodějovice proti větru, držely míč častěji na svých kopačkách a za první poločas se dostaly do tří gólových příležitostí. Zakončení z prostoru malého vápna a penalty ale skončilo ve třech případech stejným zakončením. Postupně Šíma, Bílek i Carda, poslali míč vysoko nad branku. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Domácí byli dál lepším týmem a výhodu hry po větru dokázali i gólově využít. Do vedení dostal domácí střídající Lojka, který na hřišti byl necelé tři minuty – 1:0. Neuběhlo ani pět minut a domácí vedli o dvě branky, tentokrát se mezi střelce zapsal Jakub Šíma a zdálo se, že si domácí jdou bezpečně za vítězstvím. Patnáct minut před koncem se ovšem hostům podařilo snížit po přesně trefě Davida Marka – 2:1. Kontaktní gól nabudil hostující ofenzivu, která se tlačila za vyrovnáním. Domácí naopak přestali hrát a do poslední chvíle se strachovali o výsledek zápasu. Ten už se nakonec nezměnil a Nové Hodějovice si i přes rozpačitý závěr utkání připsaly povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl ( FC Nové Hodějovice ): "Po celé utkání foukal silný vítr, což byl brutus. První půli jsme hráli proti větru a bylo to takový nemastný neslaný. I přesto jsme měli tři gólovky, ale kluci to nakopali do stropu. Druhou půli jsme hráli po větru a byli jsme lepší. Dali jsme dvě branky a zaslouženě vedli. V závěru jsme se ale stáhli a hosté snížili. Do konce zápasu jsme se trápili, ale vítězství už jsme udrželi."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař ( TJ Sokol Štěpánovice ): "Zápas ovlivňoval silný vítr, první půli jsme měli výhodu hrát po větru, ale mladší hráči Nových Hodějovic byli lepším týmem. Měli jsme kliku, že jsme neinkasoval, když nás dvakrát podržel brankář Matoušek a dvě střely zblokoval Kučera. Druhý poločas jsme chtěli hru zlepšit, ale po dvou kiksech jsme dvakrát inkasovali. Pak se domácí hráči nejspíš uspokojili vedením a my se dostali do hry. Dokázali jsme snížit a v závěru sahali po bodu, ale Poláček hlavou promáchl."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - M. Hrdlička [-] , J. Rajtr [-] , P. Hřib [-] - J. Fodora [-] , J. Dvořák [-] , M. Chmeňa [-] , M. Rudolf [-] , J. Šíma [-] - T. Bílek [-] , T. Carda [-]

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - J. Kučera [-] , P. Novák [-] , M. Fiktus [-] , P. Kosař [-] - D. Marek [-] , V. Kopačka [-] , T. Veith [-] , M. Fiktus [-] - J. Vojč [-] , J. Dědič [-]

ŽK: 49. J. Rajtr , 88. M. Rudolf - 89. P. Novák .
Hráči zápasu: P. Hřib , J. Šíma .
Místo: N.Hodějovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.