3:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas v Lišově, 6 branek, dvě červené a penalta


Branky


49. O. Mach , 53. M. Žižka , 66. O. Mach - 55. M. Schuster (p.) , 74. P. Schuster , 80. M. Novotný
0

V 8. kole hostil na domácím stadionu SK Lišov B tým SK Mladé B. Domácí jsou v tabulce na posledním místě, když prozatím uhráli tři body a mají nejhorší obranu v soutěži. Hosté z Mladého na tom nejsou o mnoho lépe, ale v utkání v Lišově byli mírným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diktovali tempo hry a drželi častěji míč na svých kopačkách. První vyložená šance se, ale zrodila před jejich brankou po kopu od rohového praporku a závaru ve vápně domácích se sám před odkrytou brankou ocitl Herman. Ten, ale ve stoprocentní příležitosti selhal, když mu do střely na poslední chvíli vložil ruku domácí brankář Beneda Lukáš. Dále už hrozili jen hráči z Lišova, ale na skvěle chytajícího Jakovljeviče nevyzráli. Těsně před koncem první půle běžel po chybě hostů sám na branku Mach. Na hranici vápna byl faulován a mládský stoper Pešek viděl červenou kartu. Z následného trestného kopu se opět vytáhl Jakovljevič.

Druhý poločas začali hosté aktivně, ale zapomněli na zadní vrátka a toho využil Mach, když dorazil do prázdné branky střelecký pokus Wernera – 1:0. Čtyři minuty na to už to bylo 2:0. Po levé straně se prohnal Žižka a střelou na zadní tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. Mladé však nic nezabalilo. V 54. minutě byl ve vápně faulován hostující Hybrant a z následné penalty snížil Miloš Schuster na rozdíl jedné branky. V 66. Minutě, šli domácí znovu do dvoubrankového trháku. Na levé straně se uvolnil Žižka, který poté odcentroval do vápna a osamocený Ota Mach uklidil míč bez problému do sítě – 3:1. Vypadalo to, že je po zápase, ale hosté ani v oslabení nesložili zbraně. Po nadýchaném centru z levé strany se krásně bez přípravy trefil Schuster Pavel. Vyrovnání se dočkali hosté deset minut před koncem utkání. Celá akce opět začala u aktivního Pavla Schustera, který předložil míč na vápno Hybrantovi. Jeho pokus vyrazil domácí brankář Beneda jen před Novotného a ten se sám před prázdnou brankou nemýlil. Těsně před závěrečným hvizdem viděl druhou žlutou kartu Mach, který si tak udělal kaňku na svém jinak povedeném výkonu.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "Celý poločas jsme hráli v 10 a občas jsme na to zapomínali a bezhlavě útočili aniž by jsme to měli pokrytý vzadu, což se nám taky dvakrát vymstilo. Dělali jsme spoustu chyb, ale dokázali jsme aspoň vyrovnat. Po tom jak se utkání vyvíjelo, musíme bod brát všema deseti."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - M. Murčo [-] , M. Londin [-] , J. Beneda [-] , P. Shýbal [-] (66. J. Kročák [-] ) - R. Trousil [-] , M. Werner [-] , V. Ludvík [-] , D. Mlýnek [-] - M. Žižka [-] , O. Mach [-]

SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - J. Kypta [-] (46. P. Schuster [-] ) , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , M. Zemek [-] - A. Kolář [-] (90. D. Račák [-] ) , M. Hybrant [-] , M. Schuster [-] (68. M. Novotný [-] ) , J. Pavlík [-] - A. Kolář [-] , M. Herman [-] (53. T. Linhart [-] )

ŽK: 51. R. Trousil , 55. J. Beneda , 78. O. Mach , 83. M. Žižka - 54. T. Linhart . ČK: 89. O. Mach - 43. M. Pešek .
Hráči zápasu: O. Mach - J. Jakovlevič , P. Schuster .
Místo: Lišov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.