Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si poradilo s Římovem celkem jednoznačně


Branky


0

SK Mladé B přivítalo na svém hřišti celek TJ Sokol Římov. Domácí hráči si v minulém kole přivezli ve vyhecovaném zápase bod ze hřiště posledního týmu tabulky Lišova B. Římov měl minulý vikend volný a aby udržel kontakt s čelem tabulky potřeboval bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně se zvedající Mladé chtělo opět bodovat a soupeřem jim byl celek Římova. Už od prvních minut měli navrch domácí, což se ukázalo hned v 10. minutě. Po kombinaci se dostal k míči z levé strany Kolář Andreas, který z brankové čáry zkoušel najít některého ze svých spoluhráčů. Našel ale pouze kopačku hostujícího stopera, který balon uklidil do své sítě. Mladé nepolevovalo s aktivitou a v 19. minutě už vedli 2:0. Materna ze středu hřiště sice hledal Podgorského na pravé straně, jeho centr byl ale sražen. Naštěstí pro domácí přesně do běhu Hermana, který tváří v tvář hostujícímu brankáři Novákovi nezaváhal. Poté se osmělili i hosté, ale z jejich snahy nevyplynulo nic nebezpečného a tak se šlo do kabin, za stavu 2:0 pro domácí výběr.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale pokusy hostů neměly gólové parametry. Geniální tah předvedl při svém střídání trenér domácích, který nejprve poslal na hřiště tradičně dobře hrajícího Pavla Schustera, ale vzápětí také střelce třetí branky Kyptu. Prvně jmenovaný téměř z poloviny hřiště dlouhým pasem vyzval svého bratra Miloš Schustera ke sprinterskému souboji s obránci Římova. Ten si s výzvou poradil a naservíroval balon Kyptovi, který po minutě na hřišti dal svou první branku v mužské kategorii – 3:0. O pět minut později to bylo už o čtyři branky. Miloš Schuster se tentokrát umístil do role střelce, když vybojoval balon na stoperovi hostů a obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře Nováka. Jedinou skvrnou na výkonu domácích byla obdržená branky. Po velkém závaru,  kdy už byl Jakovljevič překonán a z brankové čáry vykopával míč Zemek, vracel míč do vápna hostující Kopt abalon si srazil do vlastní branky Souček – 4:1. Poslední gólová příležitost opět začala na pravé straně. Po ose Schuster P., Drábek Schuster M., se balon dostal kolmou přihrávkou do vápna až k Šafratovi. Jeho pokus směřoval do branky, ale na poslední chvíli dorazil míč do prázdní branky Novotný, který tak napsal definitivní tečku za fotbalovým odpolednem v Mladém. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Odehráli jsme výborný zápas. Bylo tam pár chyb, ale ty budou vždycky. Hodně pomohla přítomnost Vojty Maternů, který je na hřišti vždycky hodné cítit. Parádní výkon předvedli i střídající kluci."

TJ Sokol Římov
Roman Chyňava (hráč): "Dnešní zápas nebyl od nás dobře odehraný, i přes to že jsme podle mého názoru měli vést 1:0, když nám pro údajný ofsajd nebyl uznán gól. Ale nic to nemění na tom, že zbytek zápasu jsme špatně obsazovali protihráče a nebyli schopni proměnit šance jako náš soupeř, který zaslouženě vyhrál."



Sestavy


SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - J. Pavlík [-] , F. Souček [-] , M. Drábek [-] , M. Zemek [-] (55. M. Novotný [-] ) - A. Kolář [-] (64. J. Kypta [-] ) , V. Šafrata [-] , M. Herman [-] , V. Materna [-] - M. Schuster [-] , J. Podgorský [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - J. Trummer [-] (75. M. Kopt [-] ) , M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , J. Rytíř [-] - J. Trummer [-] (75. M. Kopt [-] ) , P. Maršán [-] , L. Froněk [-] , P. Graman [-] - J. Štrajt [-] , P. Žáček [-]

Místo: Mladé. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.