Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Bukovska si vyšlápl na Černý Dub


Branky


0

V 1. kole přivítal nováček soutěže z Dolního Bukovska, mužstvo Černého Dubu. V roli favorita přijel Černý Dub, který loňský ročník obsadil druhé místo v B skupině III. třídy. Domácí tým nastoupil do zápasu s velmi mladou sestavou a ta překvapivě dělala zkušenějším hostům problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu sebevědomě a zodpovědně. Navíc jejich první větší šance skončila gólem. V 19. minutě si na dlouhý centr Holšána naskočil Jiří Matoušek a neomylně poslal míč do sítě – 1:0. Gólovou šanci hostujícího mužstva ze třicáté minuty zastavil brankář Jaroslav Trnka s pomocí Dominika Švandy, který odkopl střelecký pokus hostujícího Kuby z brankové čáry. Druhou šanci domácího Dolního Bukovska opět proměnil Jiří Matoušek střelou z vápna – 2:0. Hosté vstřelili první branku na konci prvního poločasu, po chybách domací obrany a brankáře Trnky prosadil Švercl – 2:1. 

Ve druhém poločase domácí začli opět aktivně a jejich snažení vyústilo v další vstřelenou branku. Tu vsítil střídající Kamil Paur poté, co jeho hlavu našel přesný rohový kop od Tomáše Venčovského a domácí znovu vedli o dvě branky. V posledních minutách se hosté odhodlali k náporu. Vytvořili si šance a pár závarů, ale gólově se prosadili až těsně před koncem, když na rozdíl jedné branky snížil Schneider. Při závěrečném tlaku Černého Dubu viselo vyrovnání ve vzduchu, ale tým Dolního Bukovska těsné vedení udržel a odnáší si tak důležité tři body z prvního utkání nové sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek ( TJ Dolní Bukovsko B ): "V prvním poločase jsme byli lepší, drželi jsme více míč na nohou. Černý Dub nás asi ze začátku podcenil. Za obě svoje branky musím poděkovat Radimovi Holšánů, protože jsem od něj dostal dva opravdu skvělé míče přímo do šance. Ve druhý půlce jsme se snažili hrát znovu aktivně dopředu, na konci to ale bylo hodně o nervy, ale naštěstí jsme výhru udrželi, za co jsem moc rád."

TJ Slovan Černý Dub
Viktor Karafiát ( TJ Slovan Černý Dub ): "Z naší strany to byla přehlídka neproměněných šancí. Na druhé straně jsme inkasovali dva hloupé góly po standardních situacích."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - L. Malecha [-] , L. Malecha [-] , R. Holšán [-] , J. Cihla [-] - J. Matoušek [-] , S. Švanda [-] , D. Švanda [-] , J. Vlach [-] - L. Lomský [-] , V. Koutský [-]

TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - M. Frdlík [-] , R. Mičan [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-] - M. Švercl [-] , D. Schneider [-] , V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] - V. Karafiát [-] , O. Tomáš [-]

ŽK: 70. R. Holšán - 48. R. Hojda .
Hráči zápasu: S. Švanda , R. Holšán , J. Matoušek .
Místo: D.Bukovsko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.