Dívčice doma nestačily na Žabovřesky


Branky


36. M. Jokl , 47. M. Jokl
0

Ve 3. Kole přivítaly Dívčice na svém hřišti mužstvo Žabovřesek.  Domácí mužstvo se muselo obejít bez několika hráčů základní sestavy a po prohře v minulém kole na hřišti Koloději, chtěly doma uhrát první body. Naopak hostující hráči chtěli po úvodní výhře bodovat naplno i ve svém druhém utkání v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl opatrný z obou stran a vznikalo tak dost nepřesností. Domácí tým si vytvořil několik slibných příležitostí, ale žádná neskončila brankou a tak udeřilo na druhé straně. Nenápadná střela hostujícího Jokla zpoza vápna, kterou tečoval domácí hráč, skončila i s přispěním větru za zády překvapeného brankáře Kácala – 0:1. Dívčice se snažily s výsledkem něco udělat, když už se zdálo, že by mohly vyrovnat, zranil se domácí útočník Strnad a do hry musel nádhradní brankář Dolejší. Do konce prvního poločasu se už nic vážnějšího nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Začátek druhého poločasu ovládli hosté z Žabovřesek. A hned v úvodu přidali druhou branku, když se podruhé v zápase trefil Jokl – 0:2. Dvoubrankové vedení uklidnilo hostující hráče, kteří hru začali kontrolovat. Dívčice druhá branka zlomila a nedokázali si vytvořit vyloženější šanci, která by přinesla zdramatizování výsledku. V zápase už se nic vážnějšího nestalo a tak se po závěrečném hvizdu mohli radovat hosté ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta ( hráč TJ Mír Dívčice ): "V našem druhém utkání jsme chtěli vyhrát, ale dokud nebudeme dávat branky z jasných příležitostí, tak nebudeme ani vyhrávat."




Místo: Dívčice. Rozhodčí: Brom Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.