5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn doma vyškolil Černý Dub


Branky


7. J. Brom , 20. J. Brom , 42. M. Šálený , 55. M. Al-Aita , 59. R. Štos
0

Ve 3. kole přivítal Týn B na svém hřišti mužstvo z Černého Dubu. Domácí hráči mají za sebou vydařený vstup do sezony, když se čtyřmi body vedou tabulku své skupiny. Naopak hosté zatím marně hledají loňskou formu a odrazit se k lepším zítřkům chtěli právě v Týně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání a vlastně i celý první poločas byl jednoznačně v režii Týna. Domácí hráči na svého soupeře vlétli a obrana hostí, která měla zřejmě nedělní odpoledne den otevřených dveří, jim to značně ulehčovala. Na brankáře Votrubu z Černého Dubu se valil jeden útok za druhým a v 7. minutě se poprvé měnilo skóre zápasu. Velmi aktivní na pravé straně byl obránce Lukeš a po jeho přihrávce se nemýlil Jaroslav Brom - 1:0. Ten minulý týden svému týmu chyběl, protože jel načerpat síly na dovolenou a evidentně mu to prospělo. Na hřišti přihrával, střílel, zkrátka řádil, jako tornádo. Ve 20. minutě zafungovala spolupráce Jaroslava Broma s Lukášem Ponce a prvně jmenovaný vstřelil druhý gól zápasu - 2:0. Třetí branka v síti Černého Dubu definovala hostující zmar. Michal Šálený táhl přečíslení Týna 4 na 2, jeho finální přihrávka však zamířila na kopačky hostujícího obránce, ten ale odehrál míč zpět na nohy Šáleho, který neměl problém dopravit míč do sítě - 3:0. Pendl z A týmu Michal Šálený, který v prvním týmu většinou naskakuje do hry jako náhradník, se tak dočkal premiérové branky v této sezoně. V brance domácích stála jednička týnské Olympie Vachuta, ale za první poločas si mohl v klidu rozložit síť v brance a z povzdálí sledovat, jak jeho tým válcuje soupeře z Černého Dubu. Do šaten se tak šlo, ještě za celkem příznivého stavu pro hosty 3:0.

Druhý poločas, už přeci je týnský tlak polevil a hra hostů se trošku zvedla. Nicméně po deseti minutách hry se opět radovali z gólu domácí hráči. Jaroslav Brom vyzval ke skórování Al-Aitu a ten danou příležitostí neopovrhl - 4:0. Za čtyři minuty bylo pro hosty ještě hůře, když se prosadil střídající Štos, kterého uvolnil háděj kdo? Ano Jaroslav Brom - 5:0. Černému Dubu se v obraně vůbec nedařilo a směrem dopředu vyčníval snad jen Viktor Karafiát, kterého však nikdo z jeho spoluhráčů v jeho snaze nepodpořil. Utkání, které slibovalo vyrovnanou partii, tak získali domácí ve svůj prospěch jednoznačnou výhrou 5:0. Hosté z Černého Dubu si tak budou muset na odraz k lepším zítřkům počkat minimálně do příštího týdne, kdy zajíždí do Chrášťan. Ale ani tam je nečeká nic jednoduchého.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom ( FK Olympie Týn nad Vltavou B ): "Řekli jsme si, že na soupeře musíme vletět a to se nám povedlo. Už z druhé gólové šance jsme šli do vedení a celý první poločas jsme byli lepším týmem. Drželi jsme míč, kombinovali a vytvářeli si šance. Značně nám v tom, ale pomohla hostující defenziva, která mnohdy působila jako děravý ementál. Druhý poločas kvalita naší hry poklesla, ale po dalších dvou brankách jsme ještě řadu šancí nevyužili. I přesto musíme být s produktivitou spokojeni. Náš výkon měl ještě rezervy, ale soupeř nám to svou defenzivní hrou značně ulehčil."

TJ Slovan Černý Dub
Viktor Karafiát ( TJ Slovan Černý Dub ): "Absolutní chaos. Opět jsme hráli v pozměněné sestavě a nikdo sám moc dobře nevěděl co hrát . Od prvních minut jsme byli jako na kolotoči a tak to nemohlo dopadnout jinak, než že půjdou domácí do rychlého vedení. Nutno smeknout před soupeřem, protože nám za celý zápas nedovolil praktický nic a myslím, že můžeme být rádi, že to skončilo jen bůrem!"



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Vachuta [-] - O. Lukeš [-] (58. M. Šebesta [-] ) , R. Ille [-] , J. Kunc [-] , V. Červenka [-] - D. Brom [-] (62. P. Příhoda [-] ) , J. Brom [-] , J. Vanda [-] , M. Šálený [-] (65. M. Vlk [-] ) - M. Al-Aita [-] , L. Ponec [-] (46. R. Štos [-] )

TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - V. Vaňač [-] (73. T. Barták [-] ) , R. Hojda [-] , R. Mičan [-] (46. M. Frdlík [-] ) , R. Hauser [-] (46. P. Hošna [-] ) - D. Schneider [-] , P. Kuba [-] (72. R. Tůma [-] ) , F. Kapoun [-] , M. Švercl [-] - V. Karafiát [-] , M. Liebl [-]

ŽK: 51. O. Lukeš .
Hráči zápasu: J. Brom , V. Červenka , M. Šálený .
Místo: Týn nad Vlt.. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.