3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany doma zabrali a prolomil střeleckou smůlu


Branky


0

Zápas v Chrášťanech svedl proti sobě dva týmy, kterým se zatím moc nedaří. Domácí hráči, kteří po sestupu z Okresního přeboru odehráli dvě kola, získali jeden bod a doposud čekali na na vstřelenou branku. Navíc minulé kolo překvapivě padli na půdě nováčka z Úsilného v poměru 0:3. Možná ještě hůře na tom před nadcházejícím soubojem byli hosté z Černého Dubu. Tým, který loni skončil na druhém místě v B skupině, se letos zatím hodně trápí. V posledním kole je na víc vypráskal Týn 5:0 a tak se čekalo, který tým se v přímém duelu odrazí od jednobodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyschlý terén nepřál moc kombinační hře, navíc se nedostavil delegovaný rozhodčí Špelina. Píšťalka se tak po dohodě svěřila laickému rozhodčímu Mikoláškovi. Domácí začali náporem, už v 5. minutě se v dobré pozici ocitl Petr Svatoš. Ani on ovšem neukončil střeleckou mizérii posledních zápasů. V dalších minutách byli domácí aktivnější, ale akce byly většinou rozhárané a neměly kvalitní zakončení. Po půlhodině se osmělili hosté a hned z toho byl vedoucí gól. Po ztrátě uprostřed hřiště proběhl středem obrany Švercl a prudkou ranou trefil přesně k tyči – 0:1. Domácí hráči, ale stihli na vedoucí branku ještě do poločasu odpovědět. Petr Mach našel přesným pasem za obranu Jiráska, který jen lehce přehodil vybíhajícího gólmana Hausera a bylo srovnáno 1:1.

 

 

Po poločase se obraz hry moc nezměnil a k vidění nebyl příliš líbivý fotbal. Domácím se přesto povedlo zápas rozhodnout. Už tři minuty po přestávce otočil vývoj zápasu Suchan, když dopravil odraženou střelu z úhlu do branky – 2:1. Výhru Chrášťan pak pojistil přesnou hlavičkou střídající Vomáčka. Ve zbytku utkání měla obě mužstva hodně standardních situací, ale přímých nebezpečných situací pomálu. Domácí už si zbytek zápasu pohlídali a zaslouženě si připsali první vítězství v sezóně. S přehledem pískal laický rozhodčí Mikolášek.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. ( TJ Slovan Černý Dub ): "Do Chrášťan jsme jeli s tím, že nás nečeká nic lehkého, ale přijeli jsme se porvat a odvést si domů co nejvíce bodů. Jelikož nepřijel hlavní rozhodčí a zápas pískal laik, nevědělo se co máme od utkání čekat. První půle zápasu byla vyrovnaná partie a poločas skončil 1:1. Co se dělo pak, se nedá ani popsat. Kombinace a střelba absolutně nulová. Druhou půli jsme si nevytvořili žádné šance a soupeř zaslouženě vyhrál 3:1. Je třeba zapomenou na špatný start do sezony, sebrat se a začít hrát fotbal."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - P. Mach [-] , V. Mach [-] , P. Koňařík [-] , M. Jedlička [-] - R. Drozd [-] , P. Suchan [-] , J. Kremsa [-] , M. Zeman [-] - P. Svatoš [-] , K. Jirásek [-]

TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - V. Vaňač [-] , R. Hojda [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] - T. Barták [-] , M. Liebl [-] , M. Švercl [-] , P. Hošna [-] - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-]

Hráči zápasu: P. Suchan , K. Jirásek .
Místo: Chrášťany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.