0:1
(0:1)
11. M. Jokl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jokl vystřelil Žabovřeskám tři body


Branky


11. M. Jokl
0

V 5. kole se opět před domácími fanoušky představilo Dolní Bukovsko B. To hostilo tým Žabovřesk, které minulý týden v souboji dvou stoprocentních týmů podlehlo Lipí. Dolní Bukovsko minulý týden rovněž prohrálo, když nestačilo na Koloděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči chtěli napravit porážku z minulého týdne a podle toho jejich hra tak vypadala. Aktivně napadali a dokázali hosty ze Žabovřesek přehrát ve středu hřiště. Bohužel pro ně to ale byli hosté, kdo se z ojedinělé šance prosadili, a Jokl poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí se ale nezlomili a dále bojovali a tlačili. Výsledkem toho byla tvrdá hra hostích, která přinesla pro domácích několik standardek okolo velkého vápna. Míče ale jen prolétávali okolo branky Žabovřesek a Mádlovy v brance hostí tak nepřidělaly větší starost. Největší šanci první poloviny měl Klečka, který lehce lízl centrovaný míč od Matouška a branku o kousek minul. Hra pak přibývala na tvrdosti a objevilo se několik ošklivých faulů ze strany hostí. Naštěstí první poločas skončil bez zranění a do šaten šli tak o gól spokojenější hosté.

Ve druhé půlce převzali iniciativu hosté a vytvořili si několik šancí. Pojistku v podobě druhé branky se jim nedařilo vstřelit. Bukovsko se ale nevzdávalo a na 1:1 mohl srovnat Matoušek, bohužel pro něj ale střelu z vápna v gól neproměnil. Poslední velkou šanci domácích neproměnil Sedlák, když se dostal k míči po nedorozumění hostujícího brankáře Mádla a hostující obrany. Více se v zápase nestihlo. Dolní Bukovsko tak i nadále čeká na další podzimní body, naopak hosté ze Žabovřesk po minulé domácí prohře s Lipím, opět navázali vítězně.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek ( TJ Dolní Bukovsko B ): "Dnes jsme si za bojovnost zasloužili minimálně bod, i když hosté si ve druhém poločase vypracovali více šancí. Budeme se snažit bodově zabrat v dalšm kole na hřišti Úsilného. "




Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - V. Klečka [-] , D. Švanda [-] , J. Matoušek [-] - P. Kokeš [-] , F. Hruška [-] , S. Švanda [-] , J. Cihla [-] , J. Mach [-] - K. Paur [-] , L. Lomský [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - V. Vácha [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Jokl [-] - J. Lapeš [-] , M. Knot [-] , J. Hüttner [-] , M. Velík [-] - J. Hála [-] , J. Pilný [-]

Hráči zápasu: D. Švanda - M. Jokl , J. Pilný .
Místo: D.Bukovsko. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.